ACASA » ALTE EVENIMENTE » Bilete pentru FIGHTMANIA, puse în vânzare la Pure Fitness

Biletele pentru gala K-1 Fightmania sunt puse în vanzare la Pure Fitness Gym în mall Maritimo! Nu rata ocazia de a vedea o gala-spectacol cu cei mai buni luptători ai Constanţei, care se vor bate atât într-un turneul piramidal, cât şi într-o serie de superfight-uri K-1 şi MMA.

Pizza Evo

Cereţi la biroul de recepţie Pure Fitness bilete pentru Fightmania. Numai de acolo acestea pot fi achiziţionate la preţul de doar 20 de lei, pană vineri, ora 20.00. În ziua galei, sâmbătă, pe 14 iulie, preţul unui bilet va fi de 25 de lei şi va putea fi cumpărat de la casa de bilete a Sălii Sporturilor.

ATENŢIE! Numărul biletelor la preţ redus este limitat, însă puteţi face o rezervare din timp la numerele de telefon 0766 400181 sau 0731 909046

FIGHTMANIA este un eveniment în care show-ul şi surprizele se vor îmbina cu dorinţa de afirmare în ring şi recunoasterea la nivel naţional. Pentru prima dată la Constanţa vei vedea un turneu piramidal K-1 în care lumina reflectoarelor cade pe luptatorii constănţeni. Opt dintre cei mai buni au fost selectaţi pentru a ajunge în vârful piramidei şi de a câştiga o şasnă la centura ligii Sharks Fight Championship.

Cei opt care se vor bate în piramidă sunt: Mădălin Crăciunică, Dragoş Dărăbană, Adrian Roşca, Cosmin Alin Buzoiu, Marcel Jipeanu, Silviu Sanchi şi Cristian Dache.

Pe lângă turneul piramidal, vei putea să vezi o serie de superfight-uri, în care se vor da picioare şi pumni grei pentru supremaţie şi afirmare:

Cătălin Marin vs Silviu Streinu (+95 Kg)

Ionuţ Moldoveanu vs Marius Tănase (71 Kg)

Ştefan Negoiţă vs Florin Băluţă (60 Kg)

Sebastian Duman vs Alin Mincu (75 Kg)

Meci de MMA Strike – Adrian Lazăr vs Florin Matei (+80 Kg)

Costin Mincu vs Costel Cotună (85 Kg)

Arbitru la centru va fi unul dintre cei mai cunoscuţi luptători K-1 din România, campionul mondial şi european, “Legionarul” Markos Bela! Sâmbătă, 14 IULIE, ORA 20.00, la Sala Sporturilor Constanta începe Fightmania!

Gala Fightmania este organizată de clubul de arte marţiale KERU KENTO Constanţa şi evenimente-constanta.ro, sub egida Federaţiei Române de Krav Maga Kapap Defensystem şi a Sharks Fight Championship League.

Partener media principal

Eveniment sponsorizat de:
    

În parteneriat cu:

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?