ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » Bicicliştii, invitaţi să participe la concursul “HAGIENI XC – Ograda Veseliei 2017”

Bicicliştii, invitaţi să participe la concursul “HAGIENI XC – Ograda Veseliei 2017”

CONCURS CICLISM CONSTANTA. Au început înscrierile pentru unul dintre cele mai importante evenimente de ciclism ce vor avea loc în această vară în judeţul Constanţa.

Hagieni XC – Ograda Veseliei se va desfăşura pe 1 IULIE, şi va cuprinde probe de participare atât pentru adulţi, cât şi pentru copii.

Co-organizatorii, bikerehab.ro, anunţă că startul se va da în satul Arsa, din curtea Fermei Ograda Veseliei. Competiţia va începe de la ora 8.30 şi se va sfârşi la ora 17.00.

Traseul pentru adulţi se desfăşoară pe o distanţă de 26 km, având un grad mediu de dificultate. Mai multe detalii aici.

Copii vor concura pe un traseu de 3 km, de tip circuit ture, amenajat în jurul Fermei Ograda Veseliei.

Înscrierile se vor face online AICI începând din 10 mai 2017 și se vor termina pe 25 iunie 2017 sau când se vor epuiza toate cele 200 de locuri disponibile în competiţie.

Fiecare participant la Hagieni XC – Ograda Veseliei, este responsabil pentru propria securitate și siguranță. Organizatorii, partenerii, sponsorii, voluntarii și personalul care participă la realizarea evenimentului nu sunt responsabili pentru orice fel de rănire sau pagube, anulare, întârzieri sau schimbări ale traseelor care pot surveni în timpul desfășurării evenimentului.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, click AICI

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?