ACASA » CALENDAR » BENDEAC prezinta showul “ThE LivE” la Harlequin Mamaia

Attachment-1Publicul constantean a avut parte de artisti renumiti intr-o locatie deosebita. In premiera la restaurant Harlequin vine cu cel mai controversat spectacol: Mihai Bendeac. Evenimentul are loc duminica 15 februarie ora 21.30.

Rezervari 0766400181. Bilet 65 lei.

Rezervarea telefonica este valabila maximum 48 de ore, timp in care biletele se achizitioneaza de la restaurant Harlequin intre orele 11.00 – 22.00. Participantii la eveniment sunt rugati sa soseasca la restaurant la ora 20.30, pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii optime. Dupa ora 20.30 rezervarea expira.

Organizat de www.evenimente-constanta.ro si restaurant Harlequin Mamaia.

“ThE LivE nu este un stand up.

ThE Live este răspunsul lui Mihai Bendeac la dorința publicului de a se întâlni cu el in calitate de om de divertisment.

Ani de zile, a refuzat acest gen de show dorind sa-si rezume prestatia pe scena la ceea ce iubeste cel mai mult: teatrul.

Plecand insa de la aceasta idee, ThE LivE se situează la mijlocul drumului dintre stand up si teatru. Este o reprezentatie despre felul ciudat, original, aparte, in care isi traieste viata un actor celebru atât pentru cariera cât si pentru problemele psihice, problemele cu legea, alcoolul, femeile, drogurile.

ThE LivE înseamnă, in fond, o spovedanie comica.

Show-ul adauga conceptului general de stand-up ceea ce actorii de teatru, film sau televiziune au ca si bagaj: interpretativitatea. Evident, persoanele publice din România (imitarea/parodierea lor) își regăsesc locul pe scena. Asta si pentru ca, in mod natural, Bendeac este posedat de multiple personalități ce dau navala in viața lui de zi cu zi, fără sa vrea.”

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?