ACASA » STIRI » Bendeac a pierdut procesul cu Antena Group dupa scandalul iComedy. Cat are de platit

Bendeac a pierdut procesul cu Antena Group dupa scandalul iComedy. Cat are de platit

MIHAI BENDEAC PROCES ANTENA GROUP. Actorul Mihai Bendeac a pierdut procesul cu Antena Group si ar trebui sa platesca trustului media despagubiri. Decizia Tribunalului Bucuresti nu e definitiva, putand fi atacata cu apel, transmite paginademedia.ro

Pizza Evo

In solutia data de Tribunal se admite in parte cererea si il obliga pe Mihai Bendeac la plata catre reclamanta a sumei de 3.000 euro reprezentand despagubiri.

mihai-bendeac-icomedy2Bendeac a fost actionat in judecata in octombrie 2014 pentru „incalcarea in mod repetat a clauzelor contractuale”. Reamintim ca Mihai Bendeac a decis, in octombrie 2013, sa iasa din emisiunea iComedy.

Antena 1 a considerat atunci ca a incalcat astfel contractul pe care il avea cu postul de televiziune. La vremea respectiva, Bendeac a acuzat faptul ca i s-a interzis sa il aduca in emisiune, ca invitat, pe Radu Banciu, dar si o parodie in care Mircea Badea se duela cu Radu Banciu.

Bendeac a spus ca nu avea voie sa critice programele postului Antena 3 si ca avea si o lista de nume (pe care nu a facut-o publica) pe care nu o putea aborda in emisiune.

Mihai Bendeac si Mikey Hash, partenerul sau la iComedy, au avut atunci si un shimb de replici acide pe Facebook. Citeste mai multe AICI

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?