ACASA » STIRI » Bendeac a pierdut procesul cu Antena Group dupa scandalul iComedy. Cat are de platit

Bendeac a pierdut procesul cu Antena Group dupa scandalul iComedy. Cat are de platit

MIHAI BENDEAC PROCES ANTENA GROUP. Actorul Mihai Bendeac a pierdut procesul cu Antena Group si ar trebui sa platesca trustului media despagubiri. Decizia Tribunalului Bucuresti nu e definitiva, putand fi atacata cu apel, transmite paginademedia.ro

In solutia data de Tribunal se admite in parte cererea si il obliga pe Mihai Bendeac la plata catre reclamanta a sumei de 3.000 euro reprezentand despagubiri.

mihai-bendeac-icomedy2Bendeac a fost actionat in judecata in octombrie 2014 pentru „incalcarea in mod repetat a clauzelor contractuale”. Reamintim ca Mihai Bendeac a decis, in octombrie 2013, sa iasa din emisiunea iComedy.

Antena 1 a considerat atunci ca a incalcat astfel contractul pe care il avea cu postul de televiziune. La vremea respectiva, Bendeac a acuzat faptul ca i s-a interzis sa il aduca in emisiune, ca invitat, pe Radu Banciu, dar si o parodie in care Mircea Badea se duela cu Radu Banciu.

Bendeac a spus ca nu avea voie sa critice programele postului Antena 3 si ca avea si o lista de nume (pe care nu a facut-o publica) pe care nu o putea aborda in emisiune.

Mihai Bendeac si Mikey Hash, partenerul sau la iComedy, au avut atunci si un shimb de replici acide pe Facebook. Citeste mai multe AICI

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?