ACASA » ALTE EVENIMENTE » BEACH RUN la Mamaia! Vino să alergi şi să te distrezi

BEACH RUN la Mamaia! Vino să alergi şi să te distrezi

BEACH RUN 2016 MAMAIA. Sambata, 10 septembrie, eşti aşteptat la ediţia a II-a a Crosului de seară “Beach Run“, un eveniment ce face parte din competiţia TriChallenge 2016 – cel mai mare concurs de triatlon din Europa de Est si Balcani.

Pizza Evo

Beach Run este un cros pe distanta de 4 kilometri şi se va desfasura pe promenadă şi plaja din Mamaia, fiind accesibil pentru orice vârstă şi nivel de pregătire.

Startul se va da la ora 17:30

Vor fi acordate un total de 18 premii constand in cupe, diplome si produse sportive de la partenerii evenimentului pentru locurile 1, 2 si 3 aferente urmatoarele categorii: Masculin 14-17 ani, Masculin 18-34 ani, Masculin 35+ ani, Feminin 14-17 ani, Feminin 18-34 ani, Feminin 35+ ani.

Pentru mai multe detalii, click AICI

Traseul porneste de pe promenada, zona eveniment TriChallenge Mamaia, langa parcarea Hotelului Rex. Startul are loc catre telegondola. Se alearga pe promenada pana aproape de godonola unde se face stanga si se intra pe plaja pana la marginea apei. Apoi din nou la stanga si  se alearga pe faleza pana in dreptul hotelui Rex. Alergarea continua pe plaja pana in dreptul hotelului Golden Tulip. Voluntarii va vor directiona la stanga. Se intra din nou pe promenada, apoi stanga si se continua pe promenada pana la finish.

traseu beach run

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?