ACASA » STIRI » Muzica » Bărbatul care, cu un “blestem”, a reuşit s-o facă pe LOREDANA să plângă! VIDEO

vocea_romaniei_loredana_plangand_1_01Un bărbat de 64 de ani, din Iaşi, este cel mai vârstnic concurent de la “Vocea României”. Dragostea sa pentru muzică l-a adus în acest concurs, convins fiind că emoţia notelor muzicale nu are vârstă. Şi a avut perfectă dreptate! Aurel Nianţu a cântat celebra piesă a Mariei Tănase: “Cine iubeşte şi lasă”, iar interpretarea lui nu numai că a făcut-o pe Loredana să se întoarcă, ci şi a emoţionat-o atât de tare încât a izbucnit în plâns.

“Am avut o reacţie care nu mi s-a întâmlat niciodată la blind-uri. M-a buşit plânsul, pentru că despre asta este vorba: despre emoţie, despre puterea de a transmite un cântec, o poveste, o vibraţie direct acolo, la suflet”, a mărturisit jurata, în timp ce-şi ştergea lacrimile.

vocea_romaniei_loredana_plangand_2

“E un cântec pe care îl cânt şi eu. M-aţi atins la coarda aia sensibilă. Sunt fericită că sunteţi în echiopa mea. Sunt convinsă că o să învăţ foarte multe de la dumneavoastră. Sunt o norocoasă. Vă mulţumesc”, a mai spus Loredana. Aurel Niamţu şi-a început cariera în 1969, când a cântat cu cei mai importanţi solişti ai muzicii uşoare româneşti: Aurelian Andreescu, Dan Spătaru, Ştefan Bănică, Stela PopescuClick aici pentru VIDEO

 

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?