ACASA » CALENDAR » Badea si Andrei la Festivalul de Stand-up Comedy in Arthur Pub Mamaia

Comedianti din toate colturile tarii iau cu asalt litoralul romanesc. Festivalul de stand-up comedy Piratii Comediei continua cu Dan Badea si Andrei Ciobanu. Se anunta inca o seara plina de umor si buna dispozitie joi, 9 august, de la ora 22.00 la Arthur Pub din Mamaia. Biletul costa doar 20 de Ron si rezervarile se fac la numarul 0726 688 658.

Pizza Evo

Dan Badea l-ai putea descrie usor timid, atent si curios: „Scrii materialul, îl repeți, testezi pe scenă, merge sau nu, îl rescrii, adaugi sau elimini și întreg procesul o ia de la capăt.”In toamna lui 2007 discutiile intre HBO si Teo, Vio si Costel, legate de proiectul tv „Stand Up Cafe”, sfarsesc lamentabil.

Astfel ca, alaturi de ESUA din Cluj, HBO l-a gasit pe Dan Badea in club si i-au propus sa faca acest proiect.

“Dacă ar fi să-l descriu pe Dan Badea în două cuvinte, ar fi: comediant atent. Atent la ce spune (dar nu la nivelul în care îi e frică să nu spună ceva greșit, cât la a transmite mesajul corect și complet) la cum se îmbracă și cum se prezintă.”

Andrei Ciobanu este un tanar comediant talentat, bucovinean, adica moldevean din Suceava, cu studii incheiate la Cluj si si-a inceput cariera de comediant de vreo 2 ani. In acest rastimp a reusit sa fie poate, printre putinii moldoveni, injurati atat de ardeleni, cat si de moldoveni. Si, ca sa fie totul complet s-a mutat in Bucuresti ca sa faca stand up si, eventual sa-si ia si-un master.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?