ACASA » ALTE EVENIMENTE » Back to School la Tomis Mall. Toamna se numără premiile!

Back to School la Tomis Mall. Toamna se numără premiile!

TOMIS MALL CONSTANTA. Toamna se numara premiile la Back to School în Tomis Mall, iar “bobocii” în prima zi de școala. Prichindeii ce vor trece pragul Centrului Comercial Tomis Mall vor avea parte de multe surprize.

Constantenii ce vor face cumparaturi din Tomis Mall de minim 50 lei vor putea participa la tombola Back to School și castiga în aceeași zi premii surpriză:

Tomis Mall te echipează pentru scoala cu 10 tablete de scris și 10 smart whatches, iar ceilalti parteneri cu alte premii: cursuri gratuite de limba engleză pentru o lună oferite de catre Helen Doron English, invitații la film Cityplex, produse McDonald’s, ore gratuite la Salsa Encanto Academy și Escape Room.

Noul Pizza Hut Delivery, inaugurat de curand la parterul Tomis Mall asigura vouchere valabile la Take Away, iar magazinul Ecco te echipeaza cu rucsacuri si sticle de apa personalizate, astfel incat, tu vei fi super cool pe parcursul anului scolar.

Campania se va desfasura in perioada 27 august- 27 septembrie 2018, iar constanțenii se pot înscrie cu bonuri de cumpăraturi de minim 50 lei (ce nu se cumulează) și sunt prezentate în aceeasi zi. Cumpăraturile trebuie realizate în magazinele din centrul Comercial Tomis Mall.

Postare-Facebook-generala1080-x-1080

 

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?