ACASA » STIRI » B.U.G. Mafia s-a alaturat protestelor din Piata Universitatii

Baietii de la B.U.G. Mafia s-au alaturat grupului de manifestanti din Piata Universitatii pentru a protesta impotriva sistemului si a cere demisia Guvernului si a lui Traian Basescu.

Dupa ce grupul Piata Universitatii de pe Facebook a lansat o intrebare pe toate conturile de socializare ce viza artistii din Romania absenti de la prostest, B.U.G. Mafia a luat atitudine si aseara a manifestat alaturi de oamenii din piata.

“Am strigat aseara in Piata Universitatii si astazi ne vom alatura protestului organizat de Asociatia Suporterilor Romani in acelasi loc. Mai e cineva cu noi?“, au scris membrii trupei pe contul de Facebook.

Iata ce au scris cei de pe grupul Piata Universitatii, inainte ca cei de la B.U.G. Mafia sa se alature protestatarilor: “Am întrebat şi ieri pe twitter şi nu am primit un răspuns. Unde sunt artiştii ăia protestatari? Unde sunt cocoşeii de la Paraziţii, ăia care latră despre cât de grea e viaţa în Q7, unde sunt gogoşarii de la Mafia, care o dau româneşte, unde e Guess Who, unde e Cassa Loco, unde e Chirilă, unde sunt cocardeii hipitihoperi de la Zale, sau cum plm îi chema pe ăia revoltaţi rău de tot pe sistem, unde e 1QSapro? Serios. La OccupyWallStreet au apărut până şi Snoop Dogg (deşi probabil se rătăcise când încerca să cumpere nişte iarbă), la noi aţi văzut ceva? Unde sunt toţi revoltaţii ăştia de celofan?“.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?