ACASA » STIRI » Muzica » AXL ROSE refuză includrea sa în Rock and Roll Hall of Fame

Solistul celebrei trupe Guns N’Roses a respins includerea in celebrul Rock and Roll Hall of Fame alături de foştii săi colegi de trupă, având sentimentul că nu va fi dorit şi nici respectat la ceremonie.

Potrivit agenţiei Reuters, Axl Rose spune într-o scrisoare deschisă că ceilalţi membri ai celebrei trupe californiene vor fi bineveniţi la ceremonia de sâmbătă, din oraşul american Cleveland, însă nu şi el.

“Nu voi participa la ceremonia de includere în Rock and Roll Hall of Fame din 2012 şi refuz respectuos includerea mea ca membru al trupei Guns N’ Roses. Cer cu tărie să nu fiu inclus în absenţă şi vă rog să reţineţi că nimeni nu este autorizat şi nu are permisiunea mea să accepte includerea în numele meu sau să vorbească în numele meu”, a declarat rockerul american.

Albumul “Appetite for Destruction”, care a inclus piese precum “Sweet Child O’Mine” şi “Paradise City”, s-a bucurat de un succes uriaş în anul 1987, propulsându-i pe Axl Rose, chitariştii Slash şi Izzy Stradlin, basistul Duff McKagan şi toboşarul Steven Adler la statutul de vedete rock de talie mondială.

Însă, la începutul anilor 1990, abuzurile de alcool şi de droguri şi-au pus amprenta asupra vieţilor unora dintre membrii trupei, iar neînţelegerile dintre Slash şi Axl Rose au devenit de notorietate. Până la mijlocul deceniului ’90, componenţa originală a trupei a încetat să mai existe.

Axl Rose a obţinut ulterior în justiţie dreptul de a folosi numele trupei, a lansat mult aşteptatul album “Chinese Democracy”, în 2008, şi continuă să susţină turnee cu grupul cu acelaşi nume, dar niciunul dintre membrii actuali din Guns N’ Roses nu a făcut parte din trupa originală, cu excepţia sa.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?