ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » AVERTIZARE METEO la Constanta. Dupa zilele de nori si ploi, vine CANICULA!

AVERTIZARE METEO la Constanta. Dupa zilele de nori si ploi, vine CANICULA!

VREMEA LA CONSTANTA CANICULA. Pentru lunile iulie si august meteorologii anunta temperaturi foarte ridicate, canicula si precipitatii foarte scazute pe litoral. Vestile sunt bune pentru turism, dar triste pentru culturile de pe campuri, transmite Cuget Liber.

vremea-canicula-Constanta

Joi si vineri vom avea vreme usor instabila, dupa care vom avea vreme numai buna de plaja. “In aceste doua zile sunt sanse de instabilitate atmosferica, cu precipitatii. Vor fi ploi fara descarcari electrice. Dupa care, de sambata, vremea intra intr-un proces de ameliorare, cu temperaturi de la o zi la alta mai ridicate. Saptamana viitoare, incepand de luni, marti, miercuri, avem depasiri frecvente ale indicelui de disconfort termic (ITU) si, potrivit prognozei pe care o avem de la Centrul European, in urmatoarele doua saptamani sunt sanse din ce in ce mai mici de precipitatii“, a explicat pentru Cuget Liber, directorul Centrului Meteorologic Regional Dobrogea, Marius Cotofan.

Pe termen lung, ne asteapta o vara fierbinte, dar mult mai placuta pentru turism decat anul trecut. „Iulie este si mai calduros decat august. August va fi cel mai secetos“. Citeste articolul integral AICI

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?