ACASA » RECOMANDARI » Aventură Munții Măcin: traseu ecvestru & vizitare Acvariu Tulcea

Aventură Munții Măcin: traseu ecvestru & vizitare Acvariu Tulcea

Profită de acest weekend cu vreme bună și vino într-o incursiune de o zi intreagă în zona Munților Măcin, cei mai vechi munți din România situați în nordul Dobrogei. Mașina Dream Explorer pleacă la 9 dimineața din Constanța spre localitatea Cerna atât sâmbătă 3 noiembrie, cât și duminică 4 noiembrie.
Activitățile propuse sunt:

1. Traseu turistic călare pe cal de aproximativ 2 ore. Accesul la centrul de echitație se face pe un drum de pământ cu mașina. Punctul de plecare al traseului este Padocul parcului situat la 4 km de localitatea Cerna. Turiștii sunt însoțiți de un ghid specializat. Echipamentul de protecție este inclus în tariful pentru turism ecvestru: chapsuri, căști, mănuși.
Dificultate: traseu cu grad mediu de dificultate.
2. Vizită Centrul Muzeal Eco-Turistic Delta Dunării din Tulcea.
3. Masă la un popas din zonă

Vei descoperi magia culorilor tomnatice ce învăluie în această perioadă cei mai vechi munți din Dobrogea. Vino să te bucuri de aerul curat și să te conectezi cu natura într-un mod cât mai placut posibil. Ne vom întoarce în Constanța pe înserate așa că fii pregătit pentru o zi plină de activități în aer liber, socializare și încărcarea bateriilor pentru următoarea săptămână.

Îți recomandăm să ai o ținută sport (pantofi sport, pantaloni și geacă de trening, geacă de ploaie și vânt dacă cumva condițiile meteo impun acest lucru). Un rucsacel mic în care să ai un sandviș, un baton de ciocolată sau altceva dulce și o sticlă de apă la 0,5 litri, telefonul cu bateria încărcată pentru a face poze și mult entuziasm.

Tariful pentru această excursie în Munții Măcin este 180 lei de persoană și include transportul, traseul ecvestru la Centrul de Echitație și ghidajul pe toată durata excursiei. Taxa de participare nu include masa la popas, taxa de intrare la acvariu (15 lei/adult) și alte cheltuieli personale.
Înscrierile se fac sunând la 0766469431, cu plata unui avans.
Locuri disponibile: 8 persoane.
Protrivit pentru copii de minimum 10 ani.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?