ACASA » PROMO » Aventură la Ski & Snowboard cu Dream Explorer de Dragobete

Aventură la Ski & Snowboard cu Dream Explorer de Dragobete

Ski & Snowboard. Pentru toți pasionații de sporturi de iarnă Dream Explorer anunță următoarea aventură din 2019 în perioada 22-24 februarie pe pârtiile din Poiana Brașov. Chiar dacă nu ai avut ocazia să înveți să te dai cu skiurile sau snowbordul, acuma e ocazia perfectă să ieși din zona de confort și să te aventurezi în noi experiențe. Noi suntem alături de tine să îți transformăm visurile în realitate.

Plecăm vineri, 22 februarie, la ora 16.00 din Constanța cu microbuzul 8+1 și mergem direct spre Brașov de unde va începe aventura noastră. Cum ajungem în Brașov ne cazăm la o pensiune după care vizităm Piața Sfatului și mâncăm la restaurantele din zonă.
Sâmbătă, 23 februarie, ne trezim și imediat după micul dejun plecăm în Poiana Brașov de unde începe distracția pe partie toată ziua. Urcăm cu ultima gondolă sus pe munte la ora 16.00 și ne bucurăm de ultima coborâre pe partie, dar ziua noastră nu se încheie aici. Mergem la cazare unde ne schimbăm și ne pregătim cu costumul de baie pentru că mergem în Brașov la Complexul Paradis Acvatic unde ne relaxam după o zi pe partie.
Duminică, 24 februarie, după micul dejun urcăm în Poiana Brașov. Deja ne-am obișnuit pe partie și avem mai multă experiență pe skiuri sau snowboard și petrecem până după amiază ziua pe partie. Ne reîntoarcem la cazare să pregătim bagajele după care plecăm spre Constanța.

În funcție de nivelul fiecăruia de experiență se va opta/ decide repartizarea instructorilor
Pentru cei ce nu au echipament de ski/snowbord acestea pot fi închiriate de lângă partie.
Cazare la pensiune lângă Brașov în cameră dublă.
Informații suplimentare la telefon 0766 469 431.
Vă considerați înscris doar în momentul când ați achitat avansul excursiei. În cazul în care ați achitat și nu doriți să mai participați la excursie, suma se returnează DOAR dacă aduceți înlocuitor.

Preț de la 650 lei, include: cazare , mic dejun, transport în microbuz 8+1, ghid pe toată durată excursiei.
Neinclus: taxe partie/skipass, închiriere echipament ski, prânz/cină, monitor, intrări locații sau alte taxe.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?