ACASA » TOATE CATEGORIILE » Avem un “SOT DE VANZARE?”. Super-comedie pe scena Harlequin!

Avem un “SOT DE VANZARE?”. Super-comedie pe scena Harlequin!

TEATRU CONSTANTA. Piesa de teatru dupa Mihail Zadornov, “Sot de vanzare?” cu Maria Radu, Ana Odagiu si Marius Gilea, revine in fata publicului din Constanta. Subiectul trateaza original si picant, eterna tema a trio-ului conjugal, in trei acte cu multiple si intense rasturnari de situatii. Cu sau fara acordul celor implicati, singura garantie oferita e o seara plina de umor si rasete-n cascade!

Oxana (o tanara “moderna” pana in varful unghiilor, frumusica, usor naiva, dar extrem de determinata) ii propune Elenei Vladimirovna (nevasta de profesie, trecuta de prima tinerete, insa inteligenta, cu “look” si initiata in metehnele vietii) o afacere pe cat de indecenta, pe atat de inedita: un contract de vanzare-cumparare al mult doritului ei sot contra tentantei sume de “douaj’ de mii”.

Andrei Vasilievici (mascul veritabil care traieste cu voluptate criza varstei de mijloc) pare sa faca toti banii. Va fi insa de acord cu aceasta tranzactie? Vor reusi cele doua femei sa incheie incredibilul contract?

Afis-Sot-de-Vanzare-mar2016Afla JOI, 24 MARTIE, de la ora 21.00, la Restaurant HARLEQUIN Mamaia

Rezervari la 0766 400 181.

Bilet 35 lei.

DONEAZA SANGE IN CADRUL CAMPANIEI “SHARE YOUR BLOOD, SAVE A LIVE” SI PRIMESTI O INVITATIE GRATUITA LA ACEST SPECTACOL!

Eveniment sustinut de: X-Printing, Maritimo Shopping Center, Magic FM, Constanta News, Cuget Liber, Telegraf si Libraria Carturesti

Organizator: Evenimente Constanta

Biletele se achizitioneaza de la barul restaurantului Harlequin in 24h de la rezervarea telefonica. Rugam spectatorii sa se prezinte in seara evenimentului la ora 20.00

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?