ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » Autobuzele RATC vor circula si in afara Constantei

Autobuzele RATC vor circula si in afara Constantei

AUTOBUZE RATC CONSTANTA. Regulamentele europene impun ca regiile de transport in comun sa fie transformate in societati comerciale, oferind posibilitatea RATC de prelua si trasee in afara Constantei.

Pizza Evo

Acest demers va fi posibil din 2017, pentru ca legea actuala nu permite regiilor de transport in comun sa efectueze transporturi de persoane pe rute exterioare.

Deocamdata, nu avem voie legal. Noi nu putem sa operam decat in orasul Constanta. Inainte de 1999, era alta legislatie. Noi am vrea sa operam, avem capacitatea, dar nu ne dă voie legea, deocamdata. Avem si autobuze, si soferi, de munca sa fie, ca noi muncim“, a declarat directorul RATC, Ovidiu Tanase, citat de replicaonline.ro

Directorul RATC a mai precizat ca unul dintre obiectivele Regiei este ca pana in anul 2017 sa se transforme in societate comerciala, conform regulilor impuse de Uniunea Europeana. “Acum, noi nu putem deservi Navodari sau Ovidiu, sunt alte localitati, sunt alte fonduri. Daca ne transformam intr-o asociatie comerciala cu actionari, Navodari, Ovidiu, Eforie etc. este altă treaba“, a mai declarat Ovidiu Tanase.

Citeste articolul complet AICI

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?