ACASA » ALTE EVENIMENTE » Au mai ramas două weekend-uri cu trupa Zbumzzi în Parcul Tăbăcărie

Au mai ramas două weekend-uri cu trupa Zbumzzi în Parcul Tăbăcărie

EVENIMENTE COPII. Pentru al optulea weekend consecutiv, Trupa Zbumzzi pregătește cel mai interesant show de animație din Constanța. În fiecare sâmbătă și duminică între orele 10.00-16.00, în Parcul Tăbăcărie, copiii au parte de WE LOVE TO PLAY, susținut de Trupa Zbumzzi în mod gratuit!

Pizza Evo

Programul cuprinde facepainting, spectacol de dans cu studenți de la secția “Coregrafie” a Facultății de Arte din cadrul Universității Ovidius Constanța, joculețe interactive de stimulare a memoriei și atenției. La atelierele de teatru copiii vor avea parte de exerciții specifice artei actorului cu studenți și absolvenți ai Facultății de Arte din cadrul Universității OVIDIUS Constanța.

Proiectul a pornit de la ideea că prin joc copilul dobândește anumite abilități necesare în viată: spiritul de inițiativă și încrederea în șine. În întâmpinarea acestor nevoi a fost conceput un program de animație socio-educativă susținut de Trupa Zbumzzi cu o vastă experiență în domeniu.

Trupa Zbumzzi este un concept care combină teatrul, artele vizuale, dânsul și muzică în niște show-uri dedicate copiilor și părinților.

Proiectul “Hip Hip Zbumzzi – We Love to Play” a început pe 15 iulie și se va termina pe 10 septembrie 2017.

Program:
10:00 – 12:00 – animație
12:00 – 14:00 – atelier de teatru
14:00 – 15:00 – animație
15:00 – 16:00 – Spectacol Trupa Zbumzzi

Locația desfășurării: Parcul Tăbăcărie – Țara Piticilor

Proiectul “Hip Hip Zbumzzi – We love to play” este organizat de Asociația ECSIA SOCIAL ORG și finanțat de Primăria Municipiului Constanţa.
ASOCIAȚIA ECSIA SOCIAL ORG este de natură socio-umanitară și culturală, scopul ei este de a soluționa nevoi speciale ale unor segmente de populație, precum și de a promova valorile românești.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?