ACASA » ALTE EVENIMENTE » Au început înscrierile pentru GROW – proiect educațional pentru elevii de liceu!

Logo GROW - AIESEC ConstantaDacă ești elev în clasa a 9-a sau a 10-a și vrei să faci ceva diferit, să experimentezi un alt mod de învățare alături de traineri internaționali, Școala de Valori în parteneriat cu AIESEC Constanta organizează pentru tine proiectul GROW.

Pizza Evo

GROW este singurul program inovativ de educație non-formală din România construit pe un curriculum de 4 ani, cu scopul de a oferi tinerilor pe toată perioada liceului un conținut educațional complementar activității lor școlare.

Sesiunile de pregătire GROW pentru clasele a 9-a și a 10-a se vor desfășura timp de 6 săptămâni sub forma a 10 ateliere de lucru interactive în perioada 3 februarie – 13 martie 2013. Într-un mediu dominat de multiculturalitate și diversitate, participanții își vor dezvolta aptitudini utile indiferent de calea aleasă după finalizarea studiilor, vor învăța despre lucrul în echipă, managementul proiectelor, vorbitul în public și își vor consolida încrederea în sine prin provocări practice.

Principalele elemente caracteristice ale acestui program sunt internaționalismul – programul fiind susținut în limba engleză de studenți internaționali veniți în România prin organizația AIESEC, abordarea pe termen lung, conținutul educațional îmbunătățit continuu și acoperirea națională – proiectul desfășurându-se în cele mai mari 14 orașe din România (București, Brasov, Cluj, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Oradea, Pitești, Sibiu, Suceava, Târgu-Mureș, Timișoara, Arad).

Până acum în program au participat 5699 de elevi din 180 de licee, pregătiți de 246 studenți internaționali. Proiectul GROW a fost desemnat in 2012 „Cel mai bun proiect de educație de tineret din România” de către Parlamentul European în cadrul Galei Charlemagne.

Proiectul se bucură de sprijinul Ministerului Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului, BRD- Groupe Société Générale, Parlamentul European, Kruk Internațional, Decathlon, HP și Zentiva.

Pentru înscrieri vizitați site-ul proiectului GROW: http://www.growedu.ro/apply/

Termenul limită de completare a formularului de înscriere este 23 ianuarie 2013.

Despre organizatori:

Şcoala de Valori este o organizaţie non-guvernamentală modernă ce are ca viziune dezvoltarea unei societăţi bazate pe valori prin educaţie inovativă. Punem sub semnul întrebării graniţele educaţiei tradiţionale şi creăm oportunitatea persoanelor de a accesa informaţii de valoare, experienţe de formare a caracterului, de a interacţiona cu modele pozitive şi de a avea expunere internaţională, cu scopul de a creşte responsabilitatea personală şi controlul fiecăruia asupra alegerilor personale.

AIESEC este cea mai mare organizație de tineri la nivel internațional, reunind 40 000 de membri din peste 100 de țări și teritorii. AIESEC reprezintă o platformă dedicată descoperirii și explorării potențialului de lideri al tinerilor în vederea transformării acestora în agenți de schimbare ai lumii de mâine.

Persoane de contact:

Scoala de Valori

Diana Pintilie

Head of Marketing and Communication

dianaelenapintilie[at]scoaladevalori.ro,

0742 473 154

www.scoaladevalori.ro

 

AIESEC Constanta

Emilian Alexandru

Vice President Communication

Emilian.alexandru[at]aiesec.net

0731 306 013

www.aiesecconstanta.ro

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?