ACASA » STIRI » Muzica » Au fost puse la vanzare biletele pentru concertul Robbie Williams din Romania

Au fost puse la vanzare biletele pentru concertul Robbie Williams din Romania

robbie williams let me entertain you tour RomaniaCele mai ieftine bilete de la concertul lui Robbie Williams din Romania aproape ca s-au vandut. Incluse la categoria “Normal”, biletele la pretul promotional nu mai sunt disponibile. Astfel, cei care si-au propus ca in aceasta vara sa il vada live pe inegalabilul Robbie Williams la Bucuresti, vor trebui sa scoata mai multi bani din buzunar.

Pizza Evo

Biletele la concertul lui Robbie Williams au fost puse în vânzare marți, 24 februarie 2015, la ora 16.00. Artistul a dorit ca prețurile biletelor să fie accesibile unui număr cât mai mare de fani. Cele 8.000 de bilete promotionale s-au vandut in primele 30 de minute de la deschiderea vanzarilor.

Click AICI pentru a vedea preturile biletelor si zonele disponibile.

Click AICI pentru a cumpara un bilet.

Robbie Williams va concerta pentru prima oară în România pe 17 iulie 2015 în Piața Constituției din București. Evenimentul este organizat de D&D East Entertainment, East European Production și Marcel Avram. Evenimentul face parte din turneul „Let Me Entertain You 2015„.  Fanii din România se vor bucura de un playlist de tip „Best Of„, ce va include majoritatea hiturilor lui Robbie Williams.

Concertul lui Robbie Williams va fi jumătate pop – pe formatul Greatest Hits, jumătate jazz și va dura aproximativ 2 ore și jumătate.

 

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?