ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » Au fost deschise înscrierile pentru competiția naţională TEN OUTSTANDING YOUG PERSONS

Au fost deschise înscrierile pentru competiția naţională TEN OUTSTANDING YOUG PERSONS

JCI TOYP 2017 ROMANIA. Dacă cunoaşteţi oameni remarcabili, tineri excepţionali ale căror realizăti merită recunoaştere, îi puteţi recomanda sau înscrie în competiţia internaţională Ten Outstanding Young Persons (TOYP) 2017.

Pizza Evo

Organizaţia Junior Chamber International (JCI) România, vă invită la identificarea și recomandarea persoanelor remarcabile în cadrul competiției TOYP. În fiecare an, zece tineri din țara noastră, au ocazia obţinerii unei reconoaşteri la nivel internaţional.

Înscrierile sunt deschise până pe 15 august, urmând ca ulterior să aibă loc jurizarea candidaturilor.

Într-o primă etapă, organizațiile locale JCI identifică și propun candidații prestigiosului program de recunoaștere și promovare a tinerilor excepționali.

Înscrierea în program se poate realiza de către orice persoană pe site-ul competiției, prin completarea formularului de recomandare (click aici) sau se pot face propuneri direct coordonatorului de proiect la nivel local, până în data de 15 august 2017.

După această dată, un juriu specializat va selecta zece finaliști la nivel național, aceștia fiind reprezentanții României în competiția internațională de anul viitor Ten Outstanding Young Persons of the World care se va desfășura în Goa, India.

La Constanța, membrii organizației de tineri cetățeni activi JCI Constanța au început demersurile de identificare a potențialilor candidați.

Noi găsim în acest proiect o oportunitate de a promova tinerii remarcabili drept modele pozitive pentru generațiile din care fac parte. Ne dorim să evidențiem adevărații lideri ai generațiilor tinere – oameni care excelează în domeniile lor de activitate sau care au adus contribuții notabile în comunitatea din care fac parte, oameni care prin modelul personal oferit, ne inspiră. Plus că este o onoare deosebită să fii nominalizat într-un proiect în care a fost premiat chiar și John F. Kennedy“, spune Alina Lebidov, membru JCI Constanţa şi coordonator al proiectului TOYP la nivel local.

Candidații din cadul competiției TOYP trebuie să îndeplinească o serie de condiții, printre care să fie cetățeni români, cu vârste între 18 și 40 de ani (intervalul de vârstă permis în cadrul organizației JCI) și să aibă realizări excepționale în unul dintre următoarele domenii: Economie, afaceri, antreprenoriat | Politic, Juridic, Guvernamental | Academic | Cultural | Moral, protejare mediu | Protecția copiilor, pace, drepturile omului | Umanitar, voluntariat | Științific, tehnic | Auto-depășire | Inovații medicale.

ETAPE ALE COMPETIȚIEI JCI TOYP

12.06 – 15.08.2017- Înscriere candidaturi și promovare candidaturi în România
16.08 – 15.09.2017- Evaluare candidaturi și jurizare
16.09.2017 – Anunțare finaliști pentru competiția JCI TOYP România
7.10.2017 – Gala de premiere JCI TOYP România, Constanța
4.2018 – 5.2018 – Înscriere candidaturi în competiția internațională
10.2018 – Gala de premiere JCI TOYP internațional, Goa – India

Gala de premiere a celor zece finaliști pentru România, selectați de juriu, se va desfășura la Constanța, pe 7 octombrie 2017. Ceremonia, parte a programului Conferinței Naționale JCI România (5 – 8 octombrie 2017), va fi un prilej de întâlnire a antreprenorilor, autorităților, voluntarilor și partenerilor implicați în susținerea valorilor românești.

Finaliștii celei de-a doua ediții din România vor fi înscriși în competiția internațională din 2018, desfășurată la Goa, în India. “Este o competiție care ne oferă șansa de a face cunoscuți români cu rezultate excepționale, la nivel internațional. Anul acesta suntem foarte mândri ca România să fie pentru prima oară reprezentată în competiția internațională, de către finaliștii de anul trecut: Veronica Soare, Elena Ovreiu, Marius Bogdan Pîslariu, Theodor Matican, Dan Ștefan, Georgiana Vieru, Victor Miron, Remus Rădvan, Gabriel Ciobotaru, Marius Bud“, a arătat Florin Ioniță, coordonatorul proiectului național în 2017.

Din 1983, JCI a premiat aproape 300 de persoane din 57 de națiuni. Printre persoanele premiate de-a lungul timpului se numără personalități bine cunoscute ca: John F. Kennedy, Henry Kissinger, Elvis Presley, Jackie Chan, Wayne Gretzky și multe altele, toate premiate înainte de vârsta de 40 și înainte de a fi atins o recunoaștere internațională. Câștigătorii selectați în cadrul competiției au continuat să reprezinte adevărate modele pentru tinerii din întreaga lume, performând în domeniile în care au fost nominalizați.

Competiția TOYP a ajuns în România pentru prima dată anul trecut, când s-a bucurat de un real succes și un număr impresionant de înscrieri. Ne dorim ca această competiție să devină o tradiție și pentru JCI România, iar tinerii care merită recunoaștere publică pentru munca lor, să fie aplaudați și promovați“, declară Oana Radu, Președinte JCI România pe 2017.

Click aici pentru a alfa mai multe despre TOYP 2017.

Click aici pentru a afla mai multe despre JCI România.

Contact: Alina Lebidov – Coordonator local JCI TOYP Constanța 2017 |office@jciconstanta.ro| 0732 833 443

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?