ACASA » ALTE EVENIMENTE » Atmosferă de vis la Atelierul Zânelor organizat de JCI Constanta FOTO

Mirosul bradului împodobit cu ghirlande și podoabe confecționate de copiii și părinții participanți, tarte asezonate de Craciun, personaje fantastice ale iernii si o atmosfera de vis ne-au încântat sufletele sâmbătă, 10 decembrie 2011 la a treia ediție a Atelierului Zânelor gazduită de Centrul Comercial Tomis Mall. Cadourile strânse de Zâne de la participanți au adus zâmbetul pe buzele copiilor cu o situație mai puțin fericită din satul Hagieni.

Zeci de copii au luat parte, împreuna cu părinții, la cele cinci ateliere  Atelierul Zânei Ștrumfilor, Atelierul Zânei Crăciunului, Atelierul Zânei Fulgilor de Nea, Atelierul Zânei de Ciocolata, Atelierul Zânului Zgribulici. Acompaniați de Zâne, participanții au confecționat podoabe (globulețe, scara pisicii), au decorat tarte cu fructe și bomboane de ciocolată, au modelat personaje și braduți și au inventat ornamente din crenguțe și conuri de brad, toate în spiritul Crăciunului.

Ca recompensă pentru eforturile copiilor organizatorii i-au delectat cu o felie de pizza, multe poze si un dans impreuna cu Ursul Po, Albă ca Zapada, Craciunițe, zâne și Omul de zăpadă zglobiu acoperiți de fulgi de zăpadă spumoși. Bucuria copiilor a fost nemarginită, iar echipa Zânelor promite să revină cu activități la fel de interesante.

Evenimentul Atelierul Zânelor din data de 10 decembrie 2011 a fost organizat de JCI Constanta, Revista Iioi, Zâne.ro si sponsorii proiectului. Fondurile și cadourile strânse au fost donate familiilor sărace din Hagieni duminică, 11 decembrie, în cadrul acțiunii Umanitara de Crăciun 2011 cu sprijinul OffroadinDobrogea.ro.

JCI Constanta este o organizatie non‐profit de tineri lideri, antreprenori și profesioniști cu vârste între 18 si 40 de ani, membră JCI România și afiliată rețelei mondiale Junior Chamber International (JCI), care numără 200.000 de membri în peste 100 de țări. Misiunea JCI este „de a oferi oportunități de dezvoltare prin care tinerii să dobândească puterea de a crea schimbări pozitive”.

JCI functionează în România din anul 2002 în Bucuresti (grupul de inițiativă) și, începand cu 2003 în alte orașe din țară: Timișoara, Constanța, Brașov, Iași, Cluj, Lugoj, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș și Oradea.

  

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?