ACASA » ALTE EVENIMENTE » ATELIERUL ZÂNELOR, momente de vis alături de copii, părinți și Zânele JCI Constanța FOTO

Sâmbătă, 31 martie, Atelierul Zânelor, editia a 4-a, organizat de JCI Constanta si www.evenimente-constanta.ro și-a redeschis porțile în Centrul Comercial Tomis Mall la etajul 3.

Pizza Evo

Timp de doua ore, copiii împreună cu părinții lor au participat, pe rand, la cele 5 ateliere de creatie. Micuții au încondeiat ouă, au confecționat felicitări cu iepurași, au modelat legume din plastilină și figurine din ciocolată sau din turtă dulce și au desenat picturi cu tematică pascală. Ei au fost acompaniați și ajutați de Zânele JCI Constanța iar la final au fost premiați. La ediția din această primavară au participat peste 70 de copii și 60 părinți.

Activități în cadrul Atelierului Zânelor: Atelierul Zânei Tradiţiilor – unde părinții și pe copiii au învățat să decoreze ouă, folosind modelele incondeiate. Atelierul Zânei Isis –Participanții au desenat și pictat portretul familiei lor la masa de Paște Atelierul Zânei Eco – Copiii, ajutați de părinți, au confecționat figurine haioase din legume Atelierul Zânei de Ciocolata – Figurinele de zăhar și ciocolată pregatite de cei mici, împreună cu părinții lor, sub atenta supravegere a Zânei de Ciocolată, pentru a fi oferite Iepuraşului de Paşte. Atelierul Zânei Clay – unde au fost realizate piese din plastilină, create în spiritul sărbătorilor (iepuraşi,ouă, etc).

Atmosfera a fost întreținută de Trupa SUFLEȚEL cu activităti interactive pe tot parcursul atelierelor: facepainting, personaje de poveste, muzica si dans. Cadourile si banii stransi din taxa de participare vor fi donati copiilor nevoiasi din satele sarace din Dobrogea.

Parteneri: Centrul Comercial Tomis Mall, Revista IIOI, Forte Games, Junkers Design, Ferma Stoian, Kids Arena, Sweet Decor, Trupa Sufletel, Crucial Systems & Services, Art et Beaute, For Friends, Gradinita Royal Kids Academy, Kiss FM, Magic FM, evenimente-constanta.ro.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?