ACASA » ALTE EVENIMENTE » ATELIERUL ZÂNELOR. Joacă, distracţie şi fapte bune!

ATELIERUL ZÂNELOR. Joacă, distracţie şi fapte bune!

EVENIMENTE COPII. E vremea pentru joacă, distracţie şi fapte bune! JCI Constanţa prezintă cu drag cea de-a 15-a ediţie a evenimenului pentru copii şi părinţi, Atelierul Zânelor. Cei mici sunt aşteptaţi cu multe surprize la cele 5 workshop-uri cu tematică Pascală şi nu numai.

Evenimentul are și un scop caritabil. Pentru că ne apropiem de Sărbătorile de Paşte, ne-am propus să-i învațăm pe copii să daruiască. Fiecare copil participant va dona o jucarie unui copil din familii sărace.

De asemenea, părinții care doresc să se implice mai mult în acțiunea umanitară pot aduce hăinuțe, dulciuri sau pot face alte donații suplimentare consultându-se cu organizatorii.

Copiii vor trece prin toate cele 5 ateliere creative, acompaniați de Zânele JCI Constanta:

Atelierul Bocanilă – copiii vor realiza măști, cu ajutorul acestora se pot deghiza și se vor distra alături de Zana Măștilor. Fiecare prichindel iși va pune amprenta și personalitatea pe propria mască.

Atelierul De incondeiat Ouă – acest atelier are la bază tradițiile și obiceiurile românești. La acest atelier cei mici vor realiza alături de zâna, cele mai frumoase ouă într-un stil unic.

Atelierul Dactilopictură – ne vom încălzi bine degetelele pentru a realiza cele mai frumoase lucrări impreuna cu Zâna cea Frumoasă.

Atelierul Kraft – Zâna Primaverii, ne așteaptă voioasă si bucuroasă sa decupăm împreună și să facem primăvara sa înflorească.

Atelierul Dulcica – după multă joacă si distracție, colorat sau decupat, Zâna Dulcica ne așteaptă la atelier sa realizăm pentru parinți și bunici cele mai bune prăjiturici.

Atelierul Zanelor apr2017În plus, vom avea și alte surprize pentru cei mici, cântece, dans, jocuri, multă voie bună și momente de animație.

Atmosfera va fi întreținută de personaje de poveste buclucașe, iepurași năzdravani și multe jocuri și surprize.

Atelierul Zânelor se va desfăşura SÂMBĂTĂ, 1 APRILIE, de la ORA 16.00, la Hotel IBIS, sala Prestige.

La eveniment sunt așteptați copii cu vârsta cuprinsă între 3 și 9 ani, însoțiți de cel puțin un părinte.

Taxa de participare este 50 lei/ copil, iar înscrierile se vor face la 0732.833.443

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?