ACASA » ALTE EVENIMENTE » ATELIERUL ZÂNELOR, eveniment pentru copii si parinti organizat de JCI Constanta

JCI Constanta organizează  bianual proiectul Atelierul Zânelor, eveniment creativ și recreativ în care, timp de doua ore, copiii împreună cu părinții participă la ateliere de creație. Sâmbătă, 31 martie, începând cu ora 11.00 Atelierul Zânelor  își redeschide porțile în Centrul Comercial Tomis Mall la etajul 3. Evenimentul are și un scop caritabil. Cadourile și banii stranși din taxa de participare vor fi donați copiilor nevoiași din satele sarace din Dobrogea.

Pizza Evo

Activități în cadrul Atelierului Zânelor:

Atelierul Zânei Tradiţiilor – Zâna Traditiilor îi va învăța pe părinți  și pe copii să decoreze ouă, folosind modelele incondeiate.

Atelierul Zânei Isis –Participanții vor desena și picta portretul familiei lor la masa de Paște

Atelierul Zânei Eco – Copiii, ajutați de părinți, vor confecționa figurine haioase din legume

Atelierul Zânei de Ciocolata – Figurinele de zăhar și ciocolată vor fi pregatite de cei mici, împreună cu părinții lor, sub atenta supravegere a Zânei de Ciocolată, pentru a fi oferite Iepuraşului de Paşte.

Atelierul Zânei Clay – Activitatea din acest atelier va consta în realizarea de către copii și părinți  a mai multor piese din plastilină, create în spiritul sărbătorilor (iepuraşi,ouă, etc).

Copiii și părinții vor trece prin toate cele 5 ateliere acompaniați de Zânele JCI Constanta. Atmosfera va fi întreținută de Trupa SUFLETEL cu activităti interactive pe tot parcursul atelierelor: facepainting, personaje de poveste, muzica și dans.

Condiții de participare: copii cu vârsta cuprinsă între 3 și 9 ani, însoțiți de cel puțin un părinte. Taxa de participare este de 30 lei/copil. Din suma obținută din taxa de participare vor fi procurate pachete ce vor fi înmânte  cazurilor sociale alese de Zânele JCI Constanta din cadrul evenimentului  Umanitara de Paște din data de 7 aprilie. Înscrierile se fac telefonic la numarul 0766400181, locurile fiind limitate.

Pentru că vin sfintele sărbatori pascale ne-am propus să-i învațăm pe copii să daruiască. Fiecare copil participant își va alege o jucarie a sa și o va înmâna Zânelor JCI Constanța care o va duce unui copiilor din familii sarace. Parinții care doresc să se implice mai mult în acțiunea umanitară pot aduce hăinuțe, dulciuri sau pot face alte donații suplimentare consultându-se cu organizatorii.

Parteneri: Centrul Comercial Tomis Mall, Revista IIOI, Forte Games, Ferma Stoian, Kids Arena, Sweet Decor, Trupa Suflețel, Crucial Systems & Services, Junkers Design

Parteneri Media: Kiss FM, Magic FM, Evenimente-constanta.ro

 

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?