ACASA » PROMO » Atelierul Zânelor Ediția a XIX-a organizat de JCI Constanța

Atelierul Zânelor Ediția a XIX-a organizat de JCI Constanța

Junior Chamber International (JCI) Constanța îi invită pe toți copiii, cu vârste cuprinse între 3 – 12 ani, însoțiți de părinții lor la ateliere de creație, pentru a confecționa obiecte și decorațiuni frumoase, specifice sărbătorilor de Paște.

Zânele JCI și animatorii costumați în personajele preferate ale copiilor vă promit o experiență unică în cadrul atelierelor și activităților evenimentului.

Ni se vor alătura acestei ediții de sărbătoare, Andreea Gogoașă de la Creații colorate, Georgiana Iacobciac de la Turquoise Bakery și Loredana Micheten de la Acuarello.

Atelierul Zanelor by JCI Constanta este un eveniment de creație dedicat copiilor și părinților. Prin intermediul acestui proiect copiii au ocazia să petreacă momente magice alături de părinții lor și zânele JCI și de asemenea, să facă fapte bune donând o jucărie altor copii care provin din familii nevoiașe.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 13 aprilie, în curtea grădiniței cu program normal “Zubeyde Hanim” din Strada Delfinului, nr. 2, Zona Dacia.

Sunt așteptați un număr de aproximativ 50 de perechi formate din copii și părinți, care timp de 3 ceasuri, prin rotație vor participa la cele 5 ateliere de creație și BONUS un joc de masă:

Atelierul Ouălor de Paște – Zânele și spiridușii vor ajuta copiii să picteze cele mai frumoase ouă modelate din argilă într-un stil unic, având la bază tradițiile și obiceiurile românești.

Atelierul Acuarello – Loredana Micheten de la Acuarello, alături de zâne, copii și părinți, vor picta pe o pânză de bumbac împărțită pe zone în mai multe numere. Vom colora fiecare zonă și în cele din urmă, ca prin magie, imaginea se va contura ca un tablou finit.

Atelierul Zânuțelor – Alături de Andreea Gogoașă de la Creații colorate, zânele, copiii și părinții vor da viață unor zâne în miniatură, confecționate în totalitate din lână. Pentru că tehnica necesită folosirea acului de împâslit (nu mult, dar se va folosi), recomandăm ca fiecare copil participant la acest atelier să fie însoțit de tutore.

Atelierul Deliciilor – La acest atelier copiii și părinții, ghidați îndeaproape de către expertul în deserturi, Georgina Iacobciac de la Turquoise Bakery, vor umple tartele cremoase, le vor decora și savura. De asemenea copiii vor gusta din pâinea cu maia proaspăt scoasă din cuptor.

Atelierul Pisicuțelor – Copiii vor învăța că putem recicla tuburile de carton, vom confecționa pisicuțe și le vom colora.

BONUS Joc de masă – Jocul “Go Goals!” A fost creat și proiectat de Centrul Regional de Informare al Națiunilor Unite (UNRIC), în parteneriat cu artistul Yacine Ait Kaci (YAK), creatorul Elyx și este dedicat copiilor cu vârsta peste 7 ani (însă cu ajutorul părinților pot participa și copiii mai mici). Prin acest joc informăm copiii despre importanța celor 17 obiective de dezvoltare durabile (SDG-uri) propuse de către ONU în anul 2015 cu finalizare în anul 2030, într-un mod simplu și prietenos. SDG-urile acoperă aspecte legate de dezvoltarea socială, economică și de mediu, inclusiv sărăcia, foametea, sănătatea, educația, egalitatea de gen, apa curată, salubritate, energie accesibilă, muncă decentă, inegalitate, urbanizare, încălzire globală, mediu, justiție socială și pace.

Ajuns la a 19-a ediție, evenimentul Atelierul Zânelor îsi propune să aducă zâmbete și bucurie nu doar familiilor participante, ci și familiilor nevoiașe care vor beneficia de Campania Umanitară de la Siliștea, jud. Constanța din data de 20 aprilie. Mai multe detalii despre Campania Umanitară Siliștea vor fi publicate în curând pe rețelele JCI de socializare.

Mulțumim partenerilor care ni s-au alăturat: Gradinita “Zubeyde Hanim “, Constanta, Acuarello, Creații colorate, Turquoise Bakery, Animatori petreceri pentru copii PartyBalloony- Constanta, Fresh Media, X Printing, Casuta Happy Foto Photobooth, Marian Nikitov – People Photographer, Dobrogea Grup, Lorelay flowers, GoFit Nutrition, Element Aqua Studio, Mihaela Rodeanu Makeup Artist, Carturesti Constanta, VIVO Constanta, Auchan, RIK, Tedi
Parteneri media: Evenimente Constanta, Constanta de Azi, Cuget Liber Constanta, Radio Sky

Participarea la evenimentul Atelierul Zânelor este 50 de lei, iar părinții sunt îndemnați de către organizatori să doneze jucării, cărți, rechizite, alimente neperisabile și produse de igienă.

Înscrierile se fac la telefon: 0753 301 389 / 0732 883 443 sau online accesând linkul https://forms.gle/RYKbtvDy1xW4KawU8
Locurile sunt limitate! JCI Constanța își rezervă dreptul de a selecta participanții, în limita locurilor disponibile.

Contravaloarea participării se achită cash, înainte de începerea evenimentului sau în contul JCI Constanța:

Junior Chamber Internațional Constanța, Banca Transilvania.
RO21BTRLRONCRT0235391701, CUI 33043911
Dovada plății se trimite pe adresa office@jciconstanta.ro

Părinții care doresc să se implice mai mult în acțiunea umanitară, pot suna la numărul de telefon 0732 833 443, pot trimite e-mail către office@jciconstanta.ro sau mesaje pe rețelele JCI de socializare.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?