ACASA » ALTE EVENIMENTE » ATELIERUL ZANELOR by JCI Constanta la Forte Life pe 5 aprilie
1902785_547345008718937_847670131_nJCI Constanta va invita la evenimentul Atelierul Zanelor, editia a 8-a,  care va avea loc sambata, 5 aprilie 2014, intre orele 10.00 – 13.00, la Forte Life, b-dul Tomis, Complex Dacia, Etaj 1 (www.fortelife.ro).
Atelierul Zânelor este un eveniment organizat bianual de JCI Constanta alaturi de partenerii sai, avand un rol educativ si, in acelasi timp, recreativ pentru cei mici, dar are si un rol caritabil:
Pentru că se apropie sărbatoarea Pastelui, ne-am propus să-i învațăm pe cei mici să daruiască. Fiecare copil participant își va alege o jucarie din colectia proprie pe care o va înmâna Zânelor JCI Constanța pentru a ajunge la unul din copiii nevoiasi din familii sarace.
Evenimentul se desfasoara in doua etape:
I. Desfasurarea atelierelor de creatie si strangerea darurilor (05.04.2014):
– 40 de echipe formate din copii și părinți vor participa la activitățile organizate de Zânele din poveste timp de 3 ore. Prin rotație echipele vor participa la cele cinci ateliere.
II. Oferirea cadourilor (12.04.2014):
Echipa Zânelor va dărui cadourile colectate în prima etapă copiilor nevoiași, aducând spiritul sărbătorilor în viața acestora.  Cazurile sociale sunt atent selectate și analizate de către echipa JCI Constanța.
Activități în cadrul Atelierului Zânelor:

Atelierul Zânei Poveștilor – Zâna Poveștilor îi va învăța pe părinți  și pe copii să pătrundă în lumea fantastică a poveștilor. Prinți și prințese, cavaleri și domnițele se vor întrece în confencționarea coronițelor, scuturilor, blazoanelor și vor aduce magia prin joc în lumea reală.
Atelierul Zânei Tradiţiilor – Zâna Traditiilor îi va învăța pe părinți  și pe copii să decoreze ouă, folosind modelele incondeiate de păstrătorii obiceiurilor din Bucovina.
Atelierul Zânei Viitorului– cot la cot părinți și copiii vor realiza felicitări pentru Iepuraș folosindu-se de avantajele tehnologiei moderne. Pozele realizate si imprimate pe parcursul atelierului vor fi lipite și decorate pe felicitări.
Atelierul Zânei Dulcica – Figurinele de zăhar, ciocolată, marzipan vor fi pregatite, modelate și gustate de cei mici, împreună cu părinții lor, sub atenta supravegere a Zânei Dulcica.
Atelierul Zânei Sănătății – Activitatea din acest atelier va consta în degustarea fructelor si legumelor aduse de Zâna Sănatății, precum și realizarea unor preparate sănatoase (salate, shake-uri, cocktail-uri s.a.) si prezentarea prin poveste a beneficiilor acestora.
Condiții de participare: fiecare copil înscris în Atelierul Zânelor trebuie să aducă un cadou pentru cazurile sociale selectate de Zâne şi să plătească o taxă de participare de 30 lei/copil. Aceste cadouri vor fi oferite în etapa a doua a evenimentului, pe 12 aprilie 2014.Vârsta copiilor participanti: 4-12 ani
Pentru inscrieri si rezervari, va rugam sa sunati la: 0766.400.181
Multumim partenerilor care fac posibila desfasurarea acestei editii a Atelierului Zanelor: Forte Life, Zane.ro, Creative Start Center, PlayXP.net, Evenimente-Constanta.ro, Dobrogea SA, Farmacia Miraculum, Junkers Design, Cora, Crucial, RIK, City Events & Balloons, Eventys Mark, Magic FM, NS Copiers, Junior Group, Cofetaria Angelo.
Evenimente Constanta

Login

Lost your password?