ACASA » ALTE EVENIMENTE » ATELIERUL ZÂNELOR aduce magia sărbătorilor de iarnă in Tomis Mall

JCI Constanta organizează  bianual proiectul Atelierul Zânelor, eveniment creativ și recreativ în care, timp de doua ore, copiii împreună cu părinții participă la ateliere de creație. Duminică, 9 decembrie, începând cu ora 10.00 Atelierul Zânelor  își redeschide porțile în Centrul Comercial Tomis Mall la etajul 3. Evenimentul are și un scop caritabil. Cadourile stânse vor fi donate copiilor nevoiași din satul Capidava.

Activități în cadrul Atelierului Zânelor:

Atelierul de Felicitari – Cei mici vor confecționa felicitări cu mesaje pentru Moș Crăciun

Atelierul de Pictură – Participanții vor picta globulețe de Craciun

Atelierul  de Ornamente de Craciun– Copiii vor împodobi bradul de Crăciun cu ornamente special create de ei.

Atelierul de Ciocolată – Turtă dulce și figurine delicioase vor fi decorate cu ciocolată și bombonici, împreună cu părinții lor. O minunată fântână de ciocolată și fructe frumos sculptate vor stimula creativitatea celor mici.

Atelierul de Plastilină – Activitatea din acest atelier va consta în realizarea de către copii și părinți  a mai multor piese din plastilină, create în spiritul sărbătorilor de iarnă.

Copiii și părinții vor trece prin toate cele 5 ateliere acompaniați de Zânele JCI Constanta. Atmosfera va fi întreținută de colindițe, spiridușii năzdrăvani, superbele crăciunițe, bulgărași veseli, pinguinii buclucaşi și chiar Moș Crăciun Craiul sau nepoftitul Grinch.

Printre invitații surpriză ai evenimentului se numără Magicianul Ciprian Morti, cu un renume de 3 ani în domeniul iluzionismului,  va încerca să uimească privirile tânărului public cu efecte spectaculoase de levitație, apariții și dispariții de obiecte. De asemenea, prezentă la eveniment va fi și Erika Isac, eleva a Liceului Teoretic Traian și a Școlii Theodor Burada la clasele actorie și dans, caștigătoarea a numeroase premii naționale și recunoasteri internaționale în muzică, alături de care cei prezenți  vor cânta colinde și piese specifice iernii. Cu peste 10 ani de experiență în animație pentru copii vor fi prezenți și Zbribulicii Haioși alături de care copiii se vor distra, vor face poze și se vor picta spre deliciul parinților.

Condiții de participare: copii cu vârsta cuprinsă între 3 și 9 ani, însoțiți de cel puțin un părinte. Taxa de participare este de 30 lei/copil. Înscrierile se fac telefonic la numarul 0766400181, locurile fiind limitate.

Pentru că vin sărbatorile de iarna ne-am propus să-i învațăm pe copii să daruiască. Fiecare copil participant își va alege o jucarie a sa și o va înmâna Zânelor JCI Constanța care o vor duce unui copil din familii sarace. Părinții care doresc să se implice mai mult în acțiunea umanitară pot aduce hăinuțe, dulciuri sau pot face alte donații suplimentare consultându-se cu organizatorii.

Un alt obiectiv al evenimentului este să ajutăm Fundația Baylor-Marea Neagră BIPAI – România în campania “Am nevoie de lapte” să strângă donații pentru cei 59 de copii de până la 2 ani, cu părinţi seropozitivi, din zona Dobrogea care au nevoie de 5,000 de cutii de formulă de lapte adaptată vârstei. Astfel acești copii au șanse mari să crească sănătoși.

Parteneri: Tomis Mall, Eventys, Evenimente-constanta.ro, City Events & Baloons, Junkers Design, Patiseria Dulce, Crucial Systems, Forte Life, Creative Start Center.

Parteneri media: Kiss FM, Magic FM

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?