ACASA » ALTE EVENIMENTE » ATELIERUL PARINTILOR revine alaturi de CRISTINA NEGUT in februarie!

Trainerul Cristina Elena Negut reprezinta o sursa inepuizabila de cunostinte si inspiratie pentru parinti. Avand ca aliat principal metoda de comunicare ESPERE, Cristina “preda” ingenioase tehnici si instrumente de relationare ce revolutioneaza relatia copil-parinte. Atelierul Parintilor este un demers de doua zile care cuprinde cunostinte si exercitii practice adaptate pe cerintele parintilor participanti. Atelierul Parintilor revine la Constanta foarte curand.

Pizza Evo

“De ce un atelier pentru parinti?

Descoperim zilnic impreuna cu copiii nostri ca dragostea pentru ei este importanta, dar insuficienta. Este. nevoie de ceva in plus: O relatie care sa fie mereu de calitate. Aceasta relatie este cea care ne surprinde zilnic, ne cere vigilenta, coerenta si rigoare.

Ce este Atelierul Parintilor PIA?

Atelierul PIA este locul in care vom invata sa devenim parinti din ce in ce mai buni, cu ceea ce suntem si vrem sa devenim. Atelierul PIA este locul in care va propunem intr-o maniera interactiva, vizuala si introspectiva sa construiti relatia cu proprii copii.

Atelierul PIA este locul si timpul in care vom descoperi ceea ce nici o scoala nu ne-a invatat, dar viata ne-o cere!” (Cristina Elena Negut)

Detalii organizatorice:

Atelierul Parintilor are loc vineri 17 februarie, orele 16-20 si sambata  18 februarie, orele 9-15 la Hotel Ibis.

Taxa de participare de persoana este 290 RON. Persoanele care achita un avans de 100 RON pana pe 01.01.2012 au un loc garantat la atelier si primesc un discount de 10% din valoarea ramasa. Locurile sunt limitate. Inscrieri si informatii la 0720778613 sau 0766400181.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?