ACASA » WORKSHOP & SEMINAR » ATELIERUL PARINTILOR. Invata despre relatia PARINTE-COPIL

ATELIERUL PARINTILOR. Invata despre relatia PARINTE-COPIL

Atelierul Parintilor WEB1 mar2015Atelierul Parintilor revine la Constanta. Trainer-ul Cristina Elena Negut reprezinta o sursa inepuizabila de cunostinte si inspiratie pentru parinti. Avand ca aliat principal metoda de comunicare ESPERE, Cristina “preda” ingenioase tehnici si instrumente de relationare ce revolutioneaza relatia copil-parinte. Atelierul Parintilor este un demers de doua zile care cuprinde cunostinte si exercitii practice adaptate pe cerintele parintilor participanti.

Pizza Evo

De ce un atelier pentru parinti?

Descoperim zilnic impreuna cu copiii nostri ca dragostea pentru ei este importanta, dar insuficienta. Este nevoie de ceva in plus: o relatie care sa fie mereu de calitate. Aceasta relatie este cea care ne surprinde zilnic, ne cere vigilenta, coerenta si rigoare.

Ce este Atelierul Parintilor PIA?

Atelierul PIA este locul in care vom invata sa devenim parinti din ce in ce mai buni, cu ceea ce suntem si vrem sa devenim. Atelierul PIA este locul in care va propunem intr-o maniera interactiva, vizuala si introspectiva sa construiti relatia cu proprii copii. Este locul si timpul in care vom descoperi ceea ce nici o scoala nu ne-a invatat, dar viata ne-o cere!

Detalii organizatorice:

Atelierul Parintilor are loc vineri 27 martie, orele 18.30 – 22.00 si sambata, 28 martie, orele 10.00 – 15.00 la HARLEQUIN Mamaia.

Inscrieri si informatii la 0766 400 181

Pret: 350 lei/parinte; 590 lei/cuplu de parinti

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?