ACASA » ALTE EVENIMENTE » Atelierul de Margelit cu trupa SUFLETEL la Forte Life

Afis-Margelute-OK-WEBPasionati de joaca in toate felurile, nu puteam scapa din vedere jocul cu margelele! De aceasta data va propunem un atelier in care vom exersa mărgelitul, profitand din plin de bogatia de culori , forme si marimi, cu care margelele ne pot stimula creativitatea!
Insiratul mărgelelor este prilej de poveste de viata, de aceea vom decora intalnirea si cu istorioare si pilde legate de aceste podoabe, brodand cu sensibilitate, ganduri frumoase pentru margele cu idei!

Trupa Sufletel va asteapta cu mic cu mare la Atelierul de Margelit duminica, 6 octombrie, ora 18.00 la ceainaria Forte Life (Zona Dacia).

Pentru a fi siguri ca fiecare participant va avea tot ce ii trebuie, te rugam sa confirmi inscrierea ta la 0766400181.
Rugam participantii la eveniment sa soseasca cu 20 de minute mai devreme la locatie. Biletele se achita la intrare la pretul de 30 de lei in care sunt incluse toate materialele necesare. Atelierul este recomandat copiilor de peste 6 ani, dar si adultilor.
Eveniment sustinut de Expertissa Constanta, Zile si Nopti, Pure Fitness, Libraria Carturesti, Spital Privat ISIS, Maritimo si Magic FM.
Organizatori: www.evenimente-constanta.ro si Trupa SUFLETEL.

Te asteptam, cu bucurie si imaginatie!

Forte Life este locul unde se desfășoară evenimente de dezvoltare personală, întâlniri de business networking, întâlniri între prieteni. Toate produsele servite sunt preparate în condiții optime din produse proaspete și naturale. Promovăm stilul de viață sănătos, atât din punct de vedere alimentar, dar și al echilibrului emoțional și stării de bine!  Detalii pe www.fortelife.ro

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?