ACASA » ALTE EVENIMENTE » Ateliere de teatru, animaţie, facepainting şi spectacol de dans, cu trupa Zbumzzi!

Ateliere de teatru, animaţie, facepainting şi spectacol de dans, cu trupa Zbumzzi!

EVENIMENTE COPII. Hip Hip Zbumzzi – We love to play” se întâlnește cu publicul din Constanța în parcul Tăbăcărie pentru al șaptelea weekend consecutiv. În fiecare sambătă și duminică, în parcul Tăbăcărie, copiii au parte de WE LOVE TO PLAY, cel mai interesant show de animație, susținut de Trupa Zbumzzi în mod gratuit!

Până pe 10 septembrie, copiii mari și copii mici pot invăța o mulțime de lucruri despre teatru și se pot distra alături de Trupa Zbumzzi, între orele 10.00-16.00!

Programul cuprinde facepainting, spectacol de dans cu studenți de la secția “Coregrafie” a Facultății de Arte din cadrul Universității  “Ovidius” Constanța, joculețe interactive de stimulare a memoriei și atenției.

La atelierele de teatru copiii vor avea parte de exerciții specifice artei actorului cu studenți și absolvenți ai Facultății de Arte din cadrul Universității  OVIDIUS Constanța.

Prichindeii greu se lasă duşi acasă după ce se întâlnesc cu Trupa Zbumzzi  şi se joacă sau  iau parte la ateliere. Acest lucru ne bucură foarte tare şi ne dorim  pe viitor ca Trupa Zbumzzi să mai susţină programe de animaţie în Țara  Piticilor. Este foarte important ca cei mici să participe la activităţi distractiv- educative, pentru a-şi stimula imaginaţia şi creativitatea“,  a declarat  Dana Cojan, coordonatorul proiectului “Hip Hip Zbumzzi – We love to play”.

În fiecare sâmbătă și duminică începând cu 15 iulie până pe 10 septembrie

Intervalul orar:
10:00 – 12:00 – animație
12:00 – 14:00 – atelier de teatru
14:00 – 15:00 – animație
15:00 – 16:00 – Spectacol Trupa Zbumzzi

Locația desfășurării: Parcul Tăbăcărie-Țara Piticilor

Proiectul “Hip Hip Zbumzzi – We love to play” este organizat de Asociația ECSIA SOCIAL ORG și finanțat de Primăria Municipiului Constanța.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?