ACASA » ALTE EVENIMENTE » Atelier Digital GOOGLE. Curs gratuit la Constanţa

Atelier Digital GOOGLE. Curs gratuit la Constanţa

ATELIER GOOGLE. La Constanţa se va desfăşura în premieră un Atelier Digital Google, susţinut de Adrian Enache, CEO Omniperform. Atelierul Digital Google face parte din inițiativa la nivel europeană Growth Engine, prin care Google își propune să ajute tinerii să își dezvolte afacerea, cariera sau pur și simplu încrederea în forțele proprii.

Pizza Evo

Cursul este gratuit și are o durată de aproximativ 3 ore și va fi bazat pe un studiu de caz făcut asupra unei companii reale, iar în cadrul acestuia vor fi abordate subiecte precum: strategii de promovare, social media, AdWords, Web Analytics.

Atelierul Google se va desfăşura vineri, 6 octombrie, de la ora 9.00, la Universitatea Ovidius de pe bulevardul Mamaia.

Atenţie, locurile sunt limitate, iar înscrierile se fac aici: atelieruldigital.com

După cursul offline, poți continua cursul online (care este la rândul lui gratuit), iar după parcurgerea celor 23 de module de învăţare poți da examenul în urma căruia vei obţine certificarea aprobată de Google şi IAB Europa. Pentru certificare online poți intra AICI.

Evenimentul este organizat de Fundaţia Leaders, cu susţinerea Google Romania în colaborare cu JCI România și JCI Constanța și se desfășoară în cadrul Conferinței Naționale JCI România 2017, în perioada 5 – 8 Octombrie 2017.

DESPRE TRAINER
După 10 ani de experiență, Adrian Enache este CEO și fondator al OmniPERFORM – the neuromarketing omnichannel agency -, agenție care a dezvoltat o tehnologie de aliniere a mesajelor în campaniile de comunicare și Omnichannel Consultant Philip Morris International.

În paralel este speaker la conferințe internaționale/locale abordând subiecte precum Digitally-led Strategy, Omnichannel și e-Commerce, Media sau Conversion Rate Optimization și trainer în Omnichannel și Digital Commerce, Business Strategy, Media, SEM & PPC, Data Analytics & CRO.

De-a lungul timpului a coordonat sau a promovat business-uri și branduri cunoscute precum Praktiker, Microsoft, Ytong, Honda, Altex sau ING.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?