ACASA » ALTE EVENIMENTE » Atelier de pictura cu Trupa SUFLETEL: TEHNICA SERVETELULUI la Forte Life (Zona Dacia)
Afis-Atelier-Pictura-WEBO modalitate de a petrece timp frumos, dichisind obiectele care te inconjoara, transformand realitatea cu imaginatie si putina indemanare! Te invitam cu mic cu mare la atelierul de pictura Tehnica Servetelului sambata, 28 septembrie, ora 18.00 la Forte Life (Zona Dacia).
Pictura cu tehnica servetelului este extrem de simpla deschizand infinite posibilitati de decorare, o tehnica impresionanta prin simplitatea ei, dar si prin rezultatele spectaculoase! Oricine poate incerca, indiferent de cata pricepere dispune!
Pentru acest atelier, am pregatit toate materialele necesare: suportul pentru pictat, culori acrilice, pensule late si inguste, adeziv cu lac pentru decoupage, servetelele cu diferite modele, foarfece, alte materiale decorative.
Te invitam si pe tine alaturi de noi!
Pentru a fi siguri ca fiecare participant va avea tot ce ii trebuie, te rugam sa confirmi inscrierea ta la 0766400181.
Rugam participantii la eveniment sa soseasca cu 20 de minute mai devreme la locatie. Biletele se achita la intrare la pretul de 30 de lei in care sunt incluse toate materialele necesare. Atelierul este recomandat copiilor de peste 6 ani, dar si adultilor.
Eveniment sustinut de Expertissa Constanta, Zile si Nopti, Pure Fitness, Libraria Carturesti, Spital Privat ISIS, Maritimo si Magic FM.
Organizatori: www.evenimente-constanta.ro si Trupa SUFLETEL.
Forte Life este locul unde se desfășoară evenimente de dezvoltare personală, întâlniri de business networking, întâlniri între prieteni. Toate produsele servite sunt preparate în condiții optime din produse proaspete și naturale. Promovăm stilul de viață sănătos, atât din punct de vedere alimentar, dar și al echilibrului emoțional și stării de bine!  Detalii pe www.fortelife.ro

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?