ACASA » STIRI » ASPIRINA ar fi avut alta meserie in “Las Fierbinti”. Ce rol a vrut Mirela Oprisor sa interpreteze

ASPIRINA ar fi avut alta meserie in “Las Fierbinti”. Ce rol a vrut Mirela Oprisor sa interpreteze

ASPIRINA “LAS FIERBINTI”. Actrita Mirela Oprisor a vorbit intr-un interviu acordat protv.ro despre cat de greu se impaca viata de familie cu cariera atunci cand cele doua se intersecteaza. Actrita lucreaza alaturi de sotul ei, scenaristul Mimi Branescu, pentru serialul “Las Fierbinti” si nu rare au fost divergentele pe care cei doi le-au avut cu privire la personajul Aspirina.

Pizza Evo

aspirina-las-fierbinti

1. Cum a decurs prima ta intalnire cu Aspirina, personajul tau din ”Las Fierbinti”? Am inteles ca voiai sa fii doctorita satului…

Mi-am dorit de la inceput sa fac parte din proiect. Iar dupa ce am citit primele episoade mi-am dorit si mai mult. L-am rugat pe Mimi sa scrie ceva si pentru mine. El a zis: ”ce personaj sa-ti gasesc eu tie intr-un sat?” ”O doctorita, de exemplu”. Si el a zis: ”bine, asa facem”. Dupa cateva saptamani, mi-a dat sa citesc ce-a scris. Era, intr-adevar o doctorita, dar un pic mai altfel.

2. Si cat de mult conteaza faptul ca scenaristul serialului este si sotul tau, in realitate? Mimi te cunoaste cel mai bine…

Multi se mira ca Mimi mi-a scris asa un rol. Te astepti ca scenaristul sa-i scrie nevestei sale actrite un rol de regina, de femeie fatala, intangibila. Mimi m-a convins, si-a avut dreptate, ca pentru mine e mai ofertant in acest moment sa joc Aspirina.

CITESTE INTERVIUL INTEGRAL AICI

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?