ACASA » CINEMA » Ashton Kutcher il va juca pe STEVE JOBS. Afla de ce a primit rolul

Dupa ce, in urma cu o luna, a aparut informatia ca Ashton Kutcher este actorul care il va juca pe Steve Jobs in filmul biografic despre omul care a cladit imperiul Apple, au fost lansate o serie de controverse, multi intrebandu-se de ce merita el acest rol. Presa se intreaba daca faptul ca este un fan al gadgeturilor si este activ in social media este suficiente pentru a juca un rol iconic ca al lui Jobs.

Cei de la Cinemablend.com sunt de parere ca producatorii filmului “Jobs” ar fi putut face o alegere mai buna pentru rolul principal, insa producatorul Mark Hulme, care va finanta proiectul, a explicat de ce nu regreta ca l-a ales pe Kutcher.

“Filmul nostru va prezenta anii de inceput ai lui Steve Jobs, cand avea 20 de ani, asa ca aveam nevoie de un actor tanar, care sa fie credibil. Cred ca Ashton este suficient de capabil sa redea complexitatea rolului sau si are avantajul trasaturilor fizice, cei doi seamana izbitor de bine. Cand Ashton a citit scenariul a fost atras imediat de proiect. Este un fan al lui Steve Jobs si al companiei Apple, fiind un impatimit al gadget-urilor, asa ca eu cred ca va face ceva special cu rolul sau”, a spus producatorul filmului intr-un interviu acordat publicatiei online neowin.net.

Ashton Kutcher si-a construit cariera la Hollywood mai mult cu roluri in comedie si filme populare si nu tocmai dificile. Cele mai populare roluri ale sale sunt cele din Dude, Where’s My Car?, Killer, Spread, Valentine’s Day, What Happens in Vegas.

“In ziua in care Jobs si-a anuntat retreagerea de la conducerea companiei, am osbervat ca toti angajatii companiei noastre din departamentele de IT au fost puternic afectati de decizia sa. Nu am mai vazut niciodata o astfel de reactie.  Si atunci mi-a venit ideea, am inceput imediat sa ne documentam si sa scriem scenariul”, a spus Hume  despre cum s-a hotarat sa produca acest film.

“Jobs” se va concentra pe perioada de inceput, 1971 si pana in 2000. Regizor va fi Joshua Michael Stern, despre care a spus ca e omul perfect pentru acest proiect. “Am vrut un regizor care sa impartaseasca viziunile noastre, dar sa fie capabil sa lucreze cu o companie de film independenta.  Dupa cateva intalniri, am decis sa colaboram si cred ca va iesi minunat”. Filmarile vor avea loc in Los Angeles, iar producatorii intentioneaza sa-l lanseze in ultimul trimestru din 2012. Momentan nu exista un distribuitor si nici o implicatie din partea companiei Apple. Acesta este primul proiect cinematografic in care se implica Mark Hulmer, fondatorul Five Star Institute, o companie de marketing si comunicare celebra in SUA.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?