ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » Are doar 4 ani si o tumoare pe creier. Cu 5 lei poti salva viata Mariei Rebeca!

Are doar 4 ani si o tumoare pe creier. Cu 5 lei poti salva viata Mariei Rebeca!

CAMPANIE UMANITARA MARIA REBECA. O fetita de numai 4 ani, din orasul Ovidiu, judetul Constanta, are nevoie de sprijinul nostru pentru a trai. Micuta Maria Rebeca Monea a fost diagnosticata, recent, cu o tumoare pe creier.

Pizza Evo

Medicii spun ca singura sa sansa de a ramane in viata este o operatie ce poate fi facuta cu succes la un spital din Istanbul, insa costurile, de 15.000 de euro, depasesc posibilitatile financiare ale familiei.

Cei apropiati au deschis doua conturi la Banca Romaneasca pe numele fetitei, iar imputerniciti sunt parintii, Monea Romica Gabriel si Monea Elena.

Mama Mariei este casnica si le creste si pe cele doua surori ale fetei, iar tatal este ingrijitor.

maria-rebeca-2Din fericire, salvarea Mariei Rebeca este foarte posibila, insa doar cu ajutorul nostru. Proverbul spune ca ”Pic cu pic se umple sacul!” si, tot asa, cu fiecare contributie, oricat de mica, impreuna putem sa ii salvam viata acestui copil.

Orasul Ovidiu are o populatie de peste 13.000 de locuitori. Daca fiecare ar dona cate 5 lei, suma necesara operatiei s-ar strange aproape in totalitate. Calculul ar fi si mai simplu daca am vorbi de municipiul Constanta. Evident, oricine poate sa doneze orice suma doreste.

Cont Lei: RO11BRMA0999100073309492
Cont Euro: RO11BRMA0999100073309686

Pentru detalii o puteti contacta pe matusa fetiței, Angelica Neacsu, la numarul de telefon 0737 803 373.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?