ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » Aproape O TONA DE CARNE STRICATA, confiscata in Piata Tomis III din Constanta

Aproape O TONA DE CARNE STRICATA, confiscata in Piata Tomis III din Constanta

CARNE STRICATA PIATA TOMIS III. In urma unei actiuni de verificare intr-un dosar de evaziune fiscala la un magazin din Piata Tomis III, politistii constanteni au descoperit aproape o tona de carne stricata, transmite reporterntv.ro

Pizza Evo

Actiunea de verificare a fost desfasurata in cursul serii de miercuri, 10 februarie. “Politistii constanteni din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice au descoperit aseara aproximativ o tona de carne expirata intr-un magazin din Piața Tomis III.

Au fost sesizati si reprezentanții DSV si ANAF. Intreaga cantitate de carne urmeaza sa fie ridicata si distrusa, iar administratorul a fost retinut inca de aseara de catre politisti sub aspectul savarsirii infractiunii de evaziune fiscala“, a declarat pentru reporterntv.ro, Bogdan Padureanu, purtator de cuvant in cadrul IPJ Constanta.

Magazinul in care a fost descoperita uriasa cantitate de carne expirata apartinei firmei ALL PLUS CONSULTING SRL, patronul acestuia, Razvan Dimoftache, fiind implicat si in alt scandal, in septembrie 2014.

Update si articol complet AICI

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?