ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » Apa va fi OPRITĂ în aproape jumătate din Constanţa. Ce zone vor fi afectate

Apa va fi OPRITĂ în aproape jumătate din Constanţa. Ce zone vor fi afectate

OPRIRE APA CONSTANTA. RAJA Constanţa a anunţat oprirea apei de miercuri noaptea şi până joi dimineaţa fiind afectate mai multe cartiere.

Pizza Evo

Pentru racordarea noului tronson din conducta principală de alimentare cu apă, cu diametrul de 600 mm, de pe Șoseaua Mangaliei din Constanța, la sistemul centralizat de distribuție apă, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile timp de 12 ore, începând de miercuri, 28 septembrie, ora 23.00 și până joi, 29 septembrie, ora 11.00.

Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii din:
• cartierele: CET, Anda, Km 4-5, Km 4, Anda, Doraly, Viile Noi, Km 5, Poarta 6;
• zonele: Metro 2 – Auchan – Practiker și zona delimitată de străzile Șoseaua Mangaliei – Amurgului – Micșunelelor – Mugurului – Șoseaua Mangaliei;

Având în vedere faptul ca magistrala alimentează și stația de pompare Bifurcație Cumpăna, care asigură o parte din necesarul de apă potabilă pentru Cumpăna, Lazu și Agigea, abonații din aceste localități vor avea pe perioada lucrărilor apă cu presiuni scăzute.

RAJA Constanţa îşi cere scuze față de consumatorii care vor suferi de lipsa apei potabile și îi asigură că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

Totodată, roagă toţi abonații afectaţi de această oprire să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?