ACASA » CONCERTE » Anti-Valentine’s Day cu Tapinarii si Fara Zahar la Doors Club

Anti-Valentine’s Day cu Tapinarii si Fara Zahar la Doors Club

CONCERTE CONSTANTA. Doors Club pregateste, asa dupa cum s-a inradacinat traditia, un concert cu doua trupe de muzici fara limite cand vine vorba de ironie si umor sanatos: Tapinarii si Fara Zahar!

Pizza Evo

Trupa vocal instrumentala de doua voci si o chitara – Tapinarii – canta folk alternativ fara influente. Singura trupa care are un turneu national Anti-Valentine’s Day, turneu ce lupta impotriva dulcegariilor ipocrite.

Au noua materiale discografice – cele mai recente – best of -ul  „2010 ani de folk alternativ” aparut in 2010 si editat de Jurnalul National in 50.000 de exemplare si “Visul Romanesc”, editat in 2013 in 20 000 de exemplare de Academia Catavencu si reeditat anul acesta.

Fara Zahar este o trupa de muzica si umor ce abordeaza mai multe genuri muzicale (hip hop, folk, rock, latino) pe versuri comice, de satira sociala, cu teme inspirate din viata satului. Stilul formatiei se construieste parodiind mediul rural in contextul tendintelor vremii, trasate de posturile de televiziune: mondenitati, telenovele, stiri cu crime si violuri, manelism etc.

Bobo Burlacianu si Bobi Dumitras sunt moldoveni de Dorohoi si nu-si uita nici graiul si nici atitudinea cand urca pe scena!

TAPINARII_1200PXImpreuna – Tapinarii si Fara Zahar – construiesc un show de muzica, umor si stand-up pe care nu trebuie sa-l ratati!

Duminica, 14 februarie, ora 20,30.

Pretul unui bilet este 35 de lei.

Info si rezervări la tel.: 0763 66 16 22.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?