ACASA » STIRI » Diverse » Anonymous. Mesaj transmis catre Statul Islamic: “Va vom gasi. Razboiul a fost anuntat!”

Anonymous. Mesaj transmis catre Statul Islamic: “Va vom gasi. Razboiul a fost anuntat!”

MESAJ ANONYMOUS. In urma tragediei din Paris, hackerii Anonymous au publicat un mesaj video in care au anuntat inceperea unui razboi impotriva gruparii Statul Islamic. O persoana mascata ii avertizeaza pe atacatorii Statului Islamic asupra consecintelor care ii asteapta.

Pizza Evo

Voi trebuie sa stiti ca noi va vom gasi si nu va vom permite sa va ascundeti. O sa incepem o operatiune ampla impotriva voastra, fara precedent. Asteptati-va la atacuri cibernetice masive. Razboiul a fost anuntat“, a spus hackerul, care vorbeste in limba franceza. “Poporul francez este mai puternic decat voi si va iesi din aceasta teroare inca mai puternic“, a subliniat autorul mesajului, citat de The Telegraph.

Membrii gruparii Anonymous poarta in public masca Guy Fawkes, popularizata de filmul si banda desenata V for Vendetta. De-a lungul celor 25 de ani de web, au fost tot felul de grupari de hackeri care s-au remarcat. Anonymous este cea care a ajuns la urechile celor mai multi oameni. Totusi, Anonymous este mai degraba un concept decat o grupare de hackeri, cum considera multi, aparut prin 2003. El presupune existenţa si dezvoltarea unui organism capabil sa ia decizii la nivel global, compus din mai multi indivizi aleator raspanditi, cu identitatea ascunsa, grupati la fel de aleator.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?