ACASA » STIRI » ANIMAL X, piesa noua la inceput de primavara ASCULTA AICI!

Baietii de la Animal X revin in atentia publicului cu o balada ce a strans peste 200.000 de vizualizari pe Youtube, piesa fiind lansata de numai cateva zile. “Doar tu si eu” este numele noii melodii care face furori pe internet.

La doar 36 de ore dupa postarea pe site-ul Youtube, videoclipul celor de la Animal X a strans 100.000 de vizualizari, iar la momentul scrieri acestui articol 243.000 de oameni deja dadusera click pe butonul play.

Clipul piesei “Doar tu si eu” a fost filmat in Centrul vechi al Capitalei si a fost regizat de Cercel Lazar. “Noul clip, fiind realizat in “curtea” noastra a necesitat un efort financiar considerabil mai mic. A fost un challenge pentru noi productia acestui clip”, spune Serban (Hiena). Cat despre vizualizarile de pe Youtube, Serban a mai adaugat: “Suntem foarte placut surprinsi de feedback-ul piesei. Am observat o oarecare melancolie la ascultatori si ne bucura foarte mult ca aceasta piesa se ridica la inaltimea asteptarilor lor. Sectorul feminin a primit foarte bine cadoul nostru de martisor si, eu unul, sunt fericit”!

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?