ACASA » STIRI » Muzica » Angela Gheorghiu CRITICĂ trupa HOLOGRAF: “Nu era pe gustul meu. Am acceptat din prietenie”

holograf_totiSoprana a făcut astfel referire la videoclipul piesei “Nu mai e timp”, o colaborare a sa cu trupa Holograf, care a avut loc în urmă cu doi ani, şi despre care ea nu se declară tocmai mulţumită. Într-un interviu acordat Mediafax, Angela Gheorghiu spune că filmările pentru videoclipul piesei “Nu mai e timp” s-au desfăşurat după concepţia şi bunul plac al membrilor trupei Holograf, iar ea s-a lăsat manipulată din prietenie.

Pizza Evo

“Că am făcut cu Holograf un clip şi eu m-am dus pur şi simplu acolo şi au făcut ce au vrut în mintea lor. Bineînţeles, nu era pe gustul meu, se înţelege. Am acceptat din prietenie, dar nu este Angela, a fost o Angela foarte, cum să spun, altruistă. Mi-a plăcut foarte mult şi mesajul, şi melodia, dar… mă rog, eu am muncit foarte mult la melodie, i-am ajutat cu sunet, cu orchestraţie. Totul e făcut de mine, în orice caz”, a spus Angela Gheorghiu.

Dacă soprana şi-a declarat nemulţumirea faţă de filmarea realizată alături de Holograf, membrii trupei susţin că n-au ştiut că Angela Gheorghiu ar fi avut vreo problemă legată de clipul filmat împreună.

celebritati_angela gheorghiu“Mă surprind afirmaţiile Angelei Gheorghiu şi rămân cu surprinderea… Nu prea am ce să comentez, îmi pare rău dacă a fost nemultumită şi ne spune asta după doi ani. Atunci a fost foarte încântată. De fapt, ea şi-a dorit colaborarea mai mult decât noi. Dar, ştiţi cum e, Dumnezeu le aşază în pagină pe toate, fără nicio excepţie. Noi ne vedem de viaţa noastră, frumoasă, zic eu. Niciodată nu s-a pus problema ca, în vreun fel, cariera noastră să depindă de colaborarea, bună sau rea, cu Angela Gheorghiu. Cariera noastră e doar a noastră, şi cu ea, şi fără ea!”, a declarat, pentru “ring”, Edi Petroşel.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?