ACASA » STIRI » Muzica » ANDREI LEONTE risca sa nu primeasca cei 200.000 de euro

Castigatorul concursului X Factor a fost prins cu minciuna, iar sefii de la Antena 1 ii pot bloca transferul premiului de 200.000 de euro. Cand s-a inscris la X Factor, Andrei Leonte era deja un artist care semnase cu o casa de discuri, ceea ce regulamentul competitiei interzice cu desavarsire.

Situatia lui Andrei Leonte la X Factor este o premiera mondiala, astfel ca producatorilor le este foarte greu sa o elucideze si sa traga concluzii. Potrivit ziarului Cancan, Andrei Leonte chiar a avut un contract cu casa de discuri Roton, incheiat cu ceva vreme in urma. Leonte, insa, nu a semnat contractul individual, ca artist, ci ca parte componenta a unei trupe, insa si asa este foarte posibil ca el sa fie sanctionat.

De indata ce au aparut aceste suspiciuni asupra lui Andrei Leonte, demersurile pentru cariera lui muzicala au fost sistate. In schimb, Iulian Vasile, ocupantul locului al treilea, se bucura de mare sprijin din partea celor de la Antena 1, care nu numai ca l-au inclus in show-ul “Te cunosc de undeva”, ba chiar ii si pregatesc un intreg album muzical, ce urmeaza a fi lansat in august.

Evenimente Constanta

Login

Prove your humanity


Lost your password?