ACASA » STIRI » ANDREEA ESCA a plâns în direct, impresionată de cazul lui Ionuţ Anghel

Celebra prezentatoare a Ştirilor ProTV nu şi-a mai putut stăpânii emoţiile şi a lăcrimat în momentul când rulau pe ecran imaginile de la înmormântarea micuţului Ionuţ Anghel. Chiar dacă era vizibil afectată, Andreea Esca a avut puterea să continue jurnalul.

Pizza Evo

Cazul nu a lăsat-o indiferentă, iar în momentul în care imaginile de la funeraliile băiatului de 4 ani erau difuzate în cadrul unui reportaj, ochii prezentatoarei, mamă a doi copii, s-au umplut de lacrimi. După ce au rulat secvenţele, vedeta a reintrat în direct cu ochii roşii şi încă umezi. România este împărţită în două de câteva zile, de când o haită de câini maidanezi a ucis un băieţel în vârstă de 4 ani, în Parcul Tei. Pe de o parte există cei care propun drept soluţie eutanasierea, în timp ce sunt mulţi care sunt pentru uciderea lor.

esca-3

Ionuţ Anghel, copilul de patru ani care a murit după ce a fost sfâşiat de câini vagabonzi în Capitală, a fost înmormântat, joi după-amiază, la Cimitirul Sfânta Vineri din sectorul 1, după ce cortegiul funerar a fost însoţit, în drumul de la biserică, de zeci de persoane.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?