ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » Amenzi usturatoare pentru cei care isi plimba cainii pe plaja!

Amenzi usturatoare pentru cei care isi plimba cainii pe plaja!

AMENDA PLIMBAT CAINE PE PLAJA. Odata cu incalzirea de afara, multi dintre constanteni profita de plajele libere pentru a se recrea. Atentie insa, deoarece Conducerea Administratiei Bazinala de Apa Dobrogea – Litoral (ABADL) atrage atentia ca accesul cainilor si vehiculelor pe plaja este interzis.

Pizza Evo

Administratia Bazinala de Apa Dobrogea – Litoral trage un semnal de alarma turistilor care se vor bucura de litoralul romanesc si le reaminteste ca este interzis accesul persoanelor insotite de animale pe plajele Marii Negre, precum si circulatia sau stationarea vehiculelor pe plaje.

ABADL incearca constientizarea constantenilor si turistilor in urma numeroaselor situatii de tipul celor prezentate mai sus avand in vedere amploarea fenomenului si gestionarea dificila a acestuia“, a declarat directorul ABADL, George Papari, citat de cugetliber.ro

Legea spune ca pe plajele litoralului romanesc, utilizate in scop turistic, se interzice accesul, circulatia sau stationarea vehiculelor, cu exceptia celor care asigura interventii operative si a utilajelor de intretinere a plajelor.

De asemenea, este interzis, conform OUG nr. 19/2006 privind utilizarea plajei Marii Negre si controlul activitatilor desfasurate pe plaja, accesul persoanelor insotite de animale, cu exceptia cainilor din dotarea Ministerului Administraţiei si Internelor si a cainilor utilitari care insotesc persoanele cu dizabilitati.

Amenda pentru incalcarea acestei legi este cuprinsa intre 10.000 si 20.000 de lei!

Citeste articolul complet AICI

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?