ACASA » CONCERTE » ALEXANDRA UŞURELU. Concert cu orchestra de cameră, pe scena TNOB

ALEXANDRA UŞURELU. Concert cu orchestra de cameră, pe scena TNOB

CONCERTE CONSTANTA. Una dintre cele mai apreciate artiste independente din România, Alexandra Ușurelu va aduce pe scena Teatrului Național de Operă și Balet “Oleg Danovski” din Constanța, spectacolul – eveniment “Am să fiu eu casa ta“.

Cu acest spectacol, Alexandra ontinuă turneul cu același nume desfășurat cu mare succes în țară alături de band-ul ei și o orchestră de cameră.

JOI, 6 APRILIE, de la ORA 20.00, la Teatrul Național de Operă și Balet “Oleg Danovski” din Constanța.

Pentru prima oară în țară cu un format de concert cu orchestră de cameră, Alexandra Ușurelu s-a bucurat de mari reușite în cadrul turneului naţional “Am să fiu eu casa ta”, pe care l-a început pe 30 ianuarie cu două concerte simfonice sold-out la Teatrul Naţional din Bucureşti și l-a continuat apoi la Iaşi, Cluj-Napoca, Târgoviște și Timișoara cu spectacole desfășurate cu casa închisă.

Cu un singur album lansat, Alexandra Ușurelu confirmă constant succesul la un public dornic să vadă spectacole de bună calitate, empatic la o muzică surprinzătoare și curată.

afis alexandra usurelu ConstantaFără artificii sau acțiuni agresive de promovare, Alexandra, tânăra artistă indie care a readus în ultimii ani bunul simț pe scenele de concert din România, a reușit ceva ce poate părea, în România acestor ani, doar o firavă și fantomatică speranță: să câștige aprecierea unui public ce preferă să-și aleagă singur muzica pe care o ascultă și să-și urmeze artiștii favoriți în sălile de spectacol.

Albumul său de debut, “La capătul lumii“, a fost de trei ori nominalizat, la numai trei luni de la lansare, la Gala Premiilor Muzicale Radio România la categoriile “Cel mai bun debut”, “Cel mai bun duet” şi “Cel mai bun album”.

În spectacolul de la Constanța, Alexandra va prezenta șase cântece de pe al doilea album al său, ce urmează a fi lansat în toamna lui 2017, dar și melodii cunoscute de iubitorii muzicii sale, de pe albumul de debut, “La capătul lumii”, într-o sonoritate complexă, acestea fiind orchestrate simfonic de Bobby Stoica.

Biletele pot fi cumparate de la casa de bilete a teatrului sau online de AICI

Concert susţinut de evenimente-constanta.ro

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?