ACASA » CONCERTE » ALEXANDRA UȘURELU, în concert la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“

ALEXANDRA UȘURELU, în concert la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“

CONCERTE CONSTANTA. Alexandra Ușurelu revine la Constanța cu un nou concert, din primul său turneu național din acest an: „Lumea, cum ai vrea să fie“.

Pizza Evo

Muzica mea se diversifică mult odată cu acest turneu. Distribuția echipei care va urca pe scenă, împreună cu mine, va fi formată din band-ul meu, flaut, harpă, grup de coarde și un grup vocal.

Îmi aduc muzica în sălile celor mai frumoase teatre din țară, acolo unde știu ca publicului meu ii place cel mai mult să urmărească producțiile mele de concert.” declară Alexandra.

Concertul va avea loc miercuri, 28 martie, de la ora 20.00, la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“

Cunoscută pentru muzica sa curată, Alexandra a reușit fără artificii și acțiuni agresive de promovare să câștige aprecierea unui public educat, cu gusturi fine, ce preferă să-și aleagă singur muzica pe care o ascultă și să-și urmeze artiștii favoriți în sălile de spectacol.

S-a făcut remarcată în peste 400 de concerte drept o artistă care a readus bunul simț pe scenele de concert din România, vocea și personalitatea sa trasând pentru cunoscătorii muzicii de calitate conturul unui artist singular în muzica românească.

Concertele sold out susținute de Alexandra Ușurelu la Teatrul Național din București și în turneele din toată țară au transformat-o rapid în una dintre cele mai de succes artiste independente, fiind cea mai tânără artistă care a susținut două concerte proprii în aceeași zi, cu casa închisă, în Sala Mare a Teatrului Național din București.

Biletele pentru turneul ”Lumea, cum ai vrea să fie” pot fi cumpărate de la casa de bilete a TNOB, de asemenea se găsesc AICI, în rețeaua Eventim.ro, în librăriile Cărturești, Humanitas, Vodafone Store, Orange shop, magazinele Germanos și benzinăriile Omv.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?