ACASA » STIRI » Alex Velea a lansat azi videoclipul Whisper!

Alex Velea se relanseaza toamna asta cu un nou sigle si videoclip: Whisper. Azi, 8 septembrie la ora 13.00 videoclipul, realizat de HaHaHa Production,  a fost postat pe Youtube si Facebook. Lansarea videoclipului a fost facuta pe contul de Facebook al artistului cu putin ajutor si din partea lui Smiley care a imprastiat stirea lansarii pe conturile sale de social media. Videoclipul a fost filmat pe lacul Snagov si a fost regizat de Iulian Moga.

“Whisper debordeaza de senzualitate. Te face pur si simplu sa-ti iei in brate iubitul sau iubita si sa-i spui cat de mult o iubesti”, a declarat Alex intr-un interviu. Pentru videoclip Alex Velea a organizat un casting pentru a-si gasi cele mai bune dansatoare. Chiar el declara “Mi-am gasit cele mai sexy si talentate “pisici”. Un nou inceput pentru show-urile mele, o sa va placa mult….“.

Ne bucuram pentru noua realizare a artistului si il asteptam sa cante piesa si in cluburile din Constanta (cu tot cu dansatoare, evident). Puteti viziona noul videoclip semnat Alex Velea mai jos:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?