ACASA » ALTE EVENIMENTE » Albă ca Zăpada și cei șapte pitici. Spectacol pentru copii, cu Trupa Suflețel

Albă ca Zăpada și cei șapte pitici. Spectacol pentru copii, cu Trupa Suflețel

SPECTACOLE COPII. Trupa Sufleţel prezintă un spectacol interactiv pentru copii şi părinti, cu una dintre cele mai frumoase poveşti ale copilăriei. De-a joaca, de-a cum oglindim sufletul, de-a împărţitul, de-a bucuria, de-a viaţa frumoasă, alături de personaje iubite de toţi copiii: Alba ca Zapada și cei sapte pitici!

Pizza Evo

Povestea prințesei, a cărei mame vitrege îi vrea răul, deoarece o invidiază pentru frumusețea sa. Nevoită să fugă de acasă pentru a scăpa cu viață, prințesa nimerește în pădure la căsuța celor 7 pitici.

Ajunsă aici, ea se adăpostește în casa acestora și se împrietenește cu ei. Împărăteasa cea rea, aflând că prințesa trăiește, pune la cale diferite planuri de a scăpa de ea, însă piticii o salvează. Când cel mai reusit plan al împărătesei este îndeplinit un tânar prinț își face apariția pentru a o salva.

Un spectacol vesel, ritmat, interactiv, în care copiii spectatori vor intra în poveste alaturi de actori şi papusi! Un spectacol pentru mici şi pentru voinici!

Afis-Alba-ca-Zapada-feb2018Sâmbătă, 10 FEBRUARIE, ORA 11.00, la Harlequin Mamaia.

Rezervarea este obligatoire la telefon 0766 400 181

Pretul unui bilet este de 25 lei de persoana, atat pentru copii, cat si pentru adulti.

Orice copil trebuie supravegheat de catre un adult, organizatorii nu isi asuma supravegherea copiilor.

Rezervarea telefonica este obligatorie. Biletele se achita in 24h de la rezervare. Participantii la eveniment sunt rugati sa soseasca la spectacol in intervalul 10.00 – 10.30.

Parteneri: Magic FM, X-Printing, Vivo! Constanta, Cuget Liber, Good Idea Media

Organizat de: evenimente-constanta.ro

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?