ACASA » CONCURSURI » Ai rimele la tine? Castiga 3 bilete la PARAZITII

Cei de la Parazitii vor sustine la Constanta un super-concert in clubul CRUSH. Toamna Bobocilor si evenimente-constanta.ro pun la bataie trei bilete pentru tine si alti doi prieteni din gasca ta.

Iata ce trebuie sa faci:

Apasa butonul LIKE la acest concurs. Creeaza o mini-strofa rimata, care sa contina cuvintele “jos cenzura” in cel putin unul dintre versuri. Atentie, strofa trebuie sa aiba minimum patru versuri!

Posteaza strofa ta sub forma de comentariu la acest articol.

.

Vizitatorii evenimente-constanta.ro sunt cei care vor decide daca rimele tale merita sa fie premiate cu bilete la concertul Parazitii. Comentariul cu cele mai multe voturi pana joi, 13 octombrie, ora 23.00 este castigatorul concursului. Iti poti promova rimele pe contul tau de Facebook sau alte retele sociale, pentru a strange cat mai multe voturi.

Pentru a posta un comentariu trebuie sa folosesti o adresa de e-mail valida. Votarea se face prin apasarea butonului verde aflat dedesubtul fiecarui comentariu. Un vizitator poate vota o singura data. Orice metoda de strangere a voturilor cu exceptia celor permise de regulile concursului duc direct la descalificare.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?