ACASA » CONCURSURI » Ai rimele la tine? Castiga 3 BILETE la concertul GRASU XXL

Rapper-ul Grasu XXL vine in acest inceput de week-end la Constanta pentru un concert in clubul Crush. Sensation Media Group si evenimente-constanta.ro iti ofera sansa de a castiga 3 bilete la acest eveniment. Trebuie sa fii creativ!

Ceea ce trebuie sa faci este sa ai rimele la tine si sa-ti pui prietenii sa te voteze. Iata cum trebuie sa procedezi pentru a participa la concurs.

1. Dai un LIKE la acest articol.

2. Scoti la iveala talentul din tine si alcatuiesti cel putin patru versuri hip-hop, cu rime si tot tacamul, ce obligatoriu trebuie sa contina cuvintele DISTRACTIE si XXL

3. Postezi un comentariu la acest articol (nu pe Facebook) cu rimele scrise de tine.

4. Dai sfoara in tara ca ai talent si iti rogi prietenii sa te voteze pentru ca vrei sa mergi la Grasu XXL. Votul se realizeaza prin apasarea butonului verde Imi place din caseta fiecarui comentariu.

Comentariul cu cele mai multe voturi pana vineri, 16 decembrie, ora 12.00 este castigatorul concursului, iar acesta va fi anuntat pe site, la sectiunea CONCURSURI, la scurt timp dupa expirarea perioadei de vot.

IMPORTANT: Pentru a posta un comentariu trebuie sa folosesti o adresa de e-mail valida. Un vizitator poate vota o singura data. Orice metoda de strangere a voturilor cu exceptia celor permise de regulile concursului duc direct la descalificare. NU TE STRADUI SA VOTEZI FOLOSINDU-TE DE IP DINAMIC PENTRU CA VEI FI DESCALIFICAT!

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?